MARTI, 12 MARTIE 2019

Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica mijlocie a marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

În interviul acordat postului Happy Channel, Cabiria Morgenstern a povestit care este originea numelui său, așa cum i-a povestit-o mama sa:

Numele are legătură cu originea aramaică a cuvântului Cabir, care înseamnă măreț, grandios”.

Cabiria a mărturisit că a petrecut mult timp, în copilărie, în culisele teatrului, acolo unde mama sa repeta spectacolele. Cu toate astea, până în casa a X-a, Cabiria era ferm convinsă că nu va urma drumul actoriei. Se pregătea să dea la Matematică.

Eram în trupa de teatrul a liceului, încă de prin a IX-a. În a X-a am făcut rolul Eliza Doolittle și m-am îndrăgostit de rol, m-am îndrăgostit de teatru. Cred că i-am spus mamei. Ea nu a obiectat și nici nu a fost de acord. Cred că prin clasa a XII-a, când, pe nepusă masă, o prietenă de la Teatrul Evreiesc de Stat nu mai putea participa la un spectacol. Într-un timp foarte scurt am fost rugată să învăț rolul. Văzându-mă la repetiții, mama mi-a spus «Hei, da, eu cred că tu ai putea face asta». Asta a fost confirmarea supremă!”, a povestit Cabiria la Happy Channel.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

Cabiria Morgenstern a urcat încă din copilărie pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a fost chemată să cânte cântece evreiești și să participe la spectacole de folclor. Tânără actriță, în vârstă de doar 20 de ani, studiază actoria la Cluj.

În octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași, fiica Maiei Morgenstern și-a făcut debutul în spectacolul ”Maitreyi”, ce poartă semnătura regizoarei Chris Simion. Maitreyi tânără, personajul lui Mircea Eliade, a fost interpretat de Cabiria Morgenstern, iar Maitreyi adultă a fost jucat chiar de Maia Morgenstern. De altfel, cele două, mamă și fiică, au mai jucat împreună în spectacole, după cum ne-a mărturisit Maia Morgenstern. Unul dintre aceste spectacole este și ”Dibuk”, de S. Anski, în regia lui Chris Simion-Mercurian, la Teatrul Evreiesc de Stat.

COMENTARII

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 3 zile

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 5 zile

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 5 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 6 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 6 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »