MARTI, 12 MARTIE 2019

Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica mijlocie a marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

În interviul acordat postului Happy Channel, Cabiria Morgenstern a povestit care este originea numelui său, așa cum i-a povestit-o mama sa:

Numele are legătură cu originea aramaică a cuvântului Cabir, care înseamnă măreț, grandios”.

Cabiria a mărturisit că a petrecut mult timp, în copilărie, în culisele teatrului, acolo unde mama sa repeta spectacolele. Cu toate astea, până în casa a X-a, Cabiria era ferm convinsă că nu va urma drumul actoriei. Se pregătea să dea la Matematică.

Eram în trupa de teatrul a liceului, încă de prin a IX-a. În a X-a am făcut rolul Eliza Doolittle și m-am îndrăgostit de rol, m-am îndrăgostit de teatru. Cred că i-am spus mamei. Ea nu a obiectat și nici nu a fost de acord. Cred că prin clasa a XII-a, când, pe nepusă masă, o prietenă de la Teatrul Evreiesc de Stat nu mai putea participa la un spectacol. Într-un timp foarte scurt am fost rugată să învăț rolul. Văzându-mă la repetiții, mama mi-a spus «Hei, da, eu cred că tu ai putea face asta». Asta a fost confirmarea supremă!”, a povestit Cabiria la Happy Channel.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

Cabiria Morgenstern a urcat încă din copilărie pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a fost chemată să cânte cântece evreiești și să participe la spectacole de folclor. Tânără actriță, în vârstă de doar 20 de ani, studiază actoria la Cluj.

În octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași, fiica Maiei Morgenstern și-a făcut debutul în spectacolul ”Maitreyi”, ce poartă semnătura regizoarei Chris Simion. Maitreyi tânără, personajul lui Mircea Eliade, a fost interpretat de Cabiria Morgenstern, iar Maitreyi adultă a fost jucat chiar de Maia Morgenstern. De altfel, cele două, mamă și fiică, au mai jucat împreună în spectacole, după cum ne-a mărturisit Maia Morgenstern. Unul dintre aceste spectacole este și ”Dibuk”, de S. Anski, în regia lui Chris Simion-Mercurian, la Teatrul Evreiesc de Stat.

COMENTARII

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 2 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 3 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 3 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 4 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »