MARTI, 12 FEBRUARIE 2019

”Sunt orgolios”, a mărturisit Mihai Călin, la Happy Channel

Mihai Călin, 61 de întrebări, Happy Channel. Ecuația cu trei elemente ce au, cel puțin, un numitor comun: emisiunea ”CulTOUR”.

Mai pe larg, Mihai Călin, actorul pe care îl puteți urmări în fiecare miercuri seara, la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, a venit la Happy Channel să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

- Cât timp petreci la filmările pentru ”Fructul oprit”.

- La mine variază, pentru că nu am un personaj principal și eu sunt, din punct de vedere al programului, sunt mai avantajat față de colegii care filmează în fiecare zi. Am săptămâni în care filmez în fiecare zi, am săptămâni în care filmez doar două zile.

- Cum îți place aici, la Snagov?

- În primul rând, e foarte plăcut locul unde filmăm și e foarete important, pentru noi, mai ales pentru perioadele foarte aglomerate, obositoare. Poți să își iei 5 minute, un sfert de oră pauza de masă pe care să o petrci mai plăcut, te mai reîncarcă (n.r. peisajul).

- Zi ceva despre tine care nu știe multă lume.

- Sunt orgolios.

- Ești o persoană matinală?

- Nu.

- Ce crezi că nu ai putea mânca niciodată?

- Chestiile astea orinetale, gen viermișori... Am fost în China, anul ăsta, în turneu cu teatrul, și doi colegi de-ai mei au mâncat niște scorpioni mici, vii, și au încercat să mă provoace și pe mine.

Continuarea interviului, în clipul alăturat

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 19 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 21 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »