MARTI, 12 FEBRUARIE 2019

”Sunt orgolios”, a mărturisit Mihai Călin, la Happy Channel

Mihai Călin, 61 de întrebări, Happy Channel. Ecuația cu trei elemente ce au, cel puțin, un numitor comun: emisiunea ”CulTOUR”.

Mai pe larg, Mihai Călin, actorul pe care îl puteți urmări în fiecare miercuri seara, la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, a venit la Happy Channel să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

- Cât timp petreci la filmările pentru ”Fructul oprit”.

- La mine variază, pentru că nu am un personaj principal și eu sunt, din punct de vedere al programului, sunt mai avantajat față de colegii care filmează în fiecare zi. Am săptămâni în care filmez în fiecare zi, am săptămâni în care filmez doar două zile.

- Cum îți place aici, la Snagov?

- În primul rând, e foarte plăcut locul unde filmăm și e foarete important, pentru noi, mai ales pentru perioadele foarte aglomerate, obositoare. Poți să își iei 5 minute, un sfert de oră pauza de masă pe care să o petrci mai plăcut, te mai reîncarcă (n.r. peisajul).

- Zi ceva despre tine care nu știe multă lume.

- Sunt orgolios.

- Ești o persoană matinală?

- Nu.

- Ce crezi că nu ai putea mânca niciodată?

- Chestiile astea orinetale, gen viermișori... Am fost în China, anul ăsta, în turneu cu teatrul, și doi colegi de-ai mei au mâncat niște scorpioni mici, vii, și au încercat să mă provoace și pe mine.

Continuarea interviului, în clipul alăturat

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »