MARTI, 29 IANUARIE 2019

Interviu de poveste cu Silviu Mircescu: „Îmi place să merg acasă, la mama”

Silviu Mircescu este actorul care l-a interpretat pe Mirciulică, în serialul ”O gărmadă de caramele”, primul serial românesc de televiziune filmat integral cu telefonul mobil și difuzat în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel. Cel mai recent proiect în care a fost implicat este participarea la ”Ultimul trib”, concursul difuzat de Antena 1.

SIlviu a venit la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de luni până vineri de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). El a răspuns celor 61 de întrebări.

 - Ești o persoană matinală?

- Sunt o persoană foarte foarte matinală. Am perioade în care dorm doar o oră pe noapte și tot mă trezesc de dimineață. Dimineață am repetiții, seara, spectacol, după, filmări, eventuale concerte... vine mașina, mă duc la filmări... Îmi place foarte mult ceea ce fac.

- Ce hobby-uri ai, în afară de asta cu actoria, care e meseria ta?

- Îți spun sincer, nu prea am timp să îmi dezvolt hobby-urile, pentru că m-am blocat, ca să spun așa, în treaba asta cu actoria, cu meseria mea, cu cântatul, cu jucatul, cu toate cele, Dar, când am timp liber, îmi place să îmi vizitez prietenii, să mă duc acasă, la mama, să mă tatuez.

- Ce ai în plan ca viitor tatuaj?

- Să îmi temin tatujul de pe spate, Tot spatele.

- Câte cafele bei pe zi?

- Nu beau cafea, chiar nu beau.

Cum arată micul dejun ideal pentru Silviu, ce spune el despre participarea la ”Utimul trib”, dar și multe alte lucruri interesante le aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 19 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 21 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »