MARTI, 29 IANUARIE 2019

Interviu de poveste cu Silviu Mircescu: „Îmi place să merg acasă, la mama”

Silviu Mircescu este actorul care l-a interpretat pe Mirciulică, în serialul ”O gărmadă de caramele”, primul serial românesc de televiziune filmat integral cu telefonul mobil și difuzat în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel. Cel mai recent proiect în care a fost implicat este participarea la ”Ultimul trib”, concursul difuzat de Antena 1.

SIlviu a venit la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de luni până vineri de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). El a răspuns celor 61 de întrebări.

 - Ești o persoană matinală?

- Sunt o persoană foarte foarte matinală. Am perioade în care dorm doar o oră pe noapte și tot mă trezesc de dimineață. Dimineață am repetiții, seara, spectacol, după, filmări, eventuale concerte... vine mașina, mă duc la filmări... Îmi place foarte mult ceea ce fac.

- Ce hobby-uri ai, în afară de asta cu actoria, care e meseria ta?

- Îți spun sincer, nu prea am timp să îmi dezvolt hobby-urile, pentru că m-am blocat, ca să spun așa, în treaba asta cu actoria, cu meseria mea, cu cântatul, cu jucatul, cu toate cele, Dar, când am timp liber, îmi place să îmi vizitez prietenii, să mă duc acasă, la mama, să mă tatuez.

- Ce ai în plan ca viitor tatuaj?

- Să îmi temin tatujul de pe spate, Tot spatele.

- Câte cafele bei pe zi?

- Nu beau cafea, chiar nu beau.

Cum arată micul dejun ideal pentru Silviu, ce spune el despre participarea la ”Utimul trib”, dar și multe alte lucruri interesante le aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 13 ore

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 16 ore

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 20 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 zile

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 4 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »