MARTI, 29 IANUARIE 2019

Interviu de poveste cu Silviu Mircescu: „Îmi place să merg acasă, la mama”

Silviu Mircescu este actorul care l-a interpretat pe Mirciulică, în serialul ”O gărmadă de caramele”, primul serial românesc de televiziune filmat integral cu telefonul mobil și difuzat în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel. Cel mai recent proiect în care a fost implicat este participarea la ”Ultimul trib”, concursul difuzat de Antena 1.

SIlviu a venit la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de luni până vineri de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). El a răspuns celor 61 de întrebări.

 - Ești o persoană matinală?

- Sunt o persoană foarte foarte matinală. Am perioade în care dorm doar o oră pe noapte și tot mă trezesc de dimineață. Dimineață am repetiții, seara, spectacol, după, filmări, eventuale concerte... vine mașina, mă duc la filmări... Îmi place foarte mult ceea ce fac.

- Ce hobby-uri ai, în afară de asta cu actoria, care e meseria ta?

- Îți spun sincer, nu prea am timp să îmi dezvolt hobby-urile, pentru că m-am blocat, ca să spun așa, în treaba asta cu actoria, cu meseria mea, cu cântatul, cu jucatul, cu toate cele, Dar, când am timp liber, îmi place să îmi vizitez prietenii, să mă duc acasă, la mama, să mă tatuez.

- Ce ai în plan ca viitor tatuaj?

- Să îmi temin tatujul de pe spate, Tot spatele.

- Câte cafele bei pe zi?

- Nu beau cafea, chiar nu beau.

Cum arată micul dejun ideal pentru Silviu, ce spune el despre participarea la ”Utimul trib”, dar și multe alte lucruri interesante le aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 22 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »