MIERCURI, 14 AUGUST 2019

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă, să ascult muzică tare, să petrec mult mai mult timp cu iubitul meu.. sunt multe”.

Purtată în timp de întrebarea reporterului emisiunii, Ioana Blaj și-a amintit de orașul natal, despre care a vorbit atât de frumos și cu emoție:

E un oraș mic, la poalele munților Piatra Craiului. În momentul în care am copilărit eu acolo, era o stradă neasfaltată, cu multe pietre. Vedeam munții în fiecare dimineață și crucea de pe munte. E o liniște totală și ce e foarte special la locul acela e faptul că nu am mai auzit nicăieri în lume tunetele exact cum se aud acolo. Fiind muntele foarte aproape, tunetele au o acustică fantastică! Au un sunet special!”.

Ioana a mai mărturisit că și-ar fi dorit foarte tare să fi învățat să cânte, însă, cum spune că nu are ureche muzicală... evită să cânte. Despre idoli, filme, cărți, de la cine consideră că a învățat cel mai multe lucruri, cine i-a schimbat viața, în clipul alăturat.

COMENTARII

Michaela Prosan: ”Adevărul doare, deși e recomandat”

acum 12 ore

Jocul "Continuă fraza" a provocat-o și pe Michaela Prosan la un exercițiu de imaginație. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite în cadrul emisiunii ”CulTOUR” de actriţa din serialul ”Sacrificiul”:

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Trebuia să găsesc pe cineva care știa să spargă o mașină”

acum 18 ore

Michaela Prosan, superba blondă cu ochi albaștri care o interpretează pe Lili în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns provocării ”Am sau N-am”.

Moment de sinceritate cu actorul Silviu Mircescu: ”Poate că am mai mințit și eu, așa...”

acum 1 zile

Actorul Silviu Mircescu, pe care telespectatorii Happy îl știu din serialele ”Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele”, a jucat ”Am/N-am” la emisiunea ”CulTOUR”.

Claudiu Istodor, la ”CulTOUR”: ”Răbdarea este una dintre calitățile mele principale”

acum 1 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și s-a jucat "Continuă fraza".

”Să fiu deștept” este super-puterea pe care marele actor Claudiu Istodor spune că și-ar dori să o aibă

acum 1 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor atipice din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »