MIERCURI, 14 AUGUST 2019

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă, să ascult muzică tare, să petrec mult mai mult timp cu iubitul meu.. sunt multe”.

Purtată în timp de întrebarea reporterului emisiunii, Ioana Blaj și-a amintit de orașul natal, despre care a vorbit atât de frumos și cu emoție:

E un oraș mic, la poalele munților Piatra Craiului. În momentul în care am copilărit eu acolo, era o stradă neasfaltată, cu multe pietre. Vedeam munții în fiecare dimineață și crucea de pe munte. E o liniște totală și ce e foarte special la locul acela e faptul că nu am mai auzit nicăieri în lume tunetele exact cum se aud acolo. Fiind muntele foarte aproape, tunetele au o acustică fantastică! Au un sunet special!”.

Ioana a mai mărturisit că și-ar fi dorit foarte tare să fi învățat să cânte, însă, cum spune că nu are ureche muzicală... evită să cânte. Despre idoli, filme, cărți, de la cine consideră că a învățat cel mai multe lucruri, cine i-a schimbat viața, în clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »