VINERI, 18 OCTOMBRIE 2019

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

Ioana Blaj, pe care o puteți urmări miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit că unul dintre momentele în care se simte foarte fericită atunci când se află la filmări.

Sunt happy atunci când mă aflu la filmări și fac ceea ce îmi place, chiar dacă am secvențe grele și trebuie să mă scol la 5 dimineața. Happy, evident, sunt și atunci când sunt alături de copiii mei și de iubitul meu”.

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum:

Păpușa Rodica. Este singura păpușă pe care am avut-o. Am moștenit-o de la sora mea. O păpușă din plastic, cu părul șaten care semăna foarte mult cu mama: culoarea părului, numele... ”

Interviul de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR” îl puteți urmări în clipul alăturat.

COMENTARII

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 4 ore

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actorul Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 21 ore

La ”CulTOUR”, actorul Silviu Mircescu a intrat în jocul nostru "Continuă fraza"... Reporterul Happy a început o frază, iar Silviu a continuat-o. Cum? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Amintiri din copilărie cu Doinița Oancea: ”Am gustat aracet. Nu are un gust bun”

acum 21 ore

Actrița Doinița Oancea a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Noaptea nu prea pot să fac actorie”

acum 1 zile

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din serialele ”O gărmadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Ce-ai alege?”,

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 4 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »