JOI, 21 MARTIE 2019

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt o persoană pozitivă și veselă.

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- În ciuda faptului că am mereu grijă ce mănânc și promovez foarte mult mâncarea sănătoasă, mie îmi plac foarte mult dulciurile și, din când în când, mai fac și excese în zona asta. Nu mănânc niciodată o prăjitură. Dacă îmi iau, nu iau doar una, ci mai multe prăjituri, sau un tort și îl mănânc pe tot.

- La ce te gândești cel mai mult când ești doar tu cu tine?

- De vreo 4 ani meditez și mîmi fac 10-20 d eminute pentru mine și atunci încerc să mă gândesc nu neapărat la ceva anume, ci să îmi dau seama cine sunt eu cu adevărat. Îmi place foarte mult să investesc timp în mine. Nu să merg la masaj, la salon, ci, efectiv să stau eu cu mine. Ce am învățat eu în toată perioada asta e faptul că timpul e limitat. Tu trebuie să acorzi oameilor importanți din viața ta acel timp.

Ce îi place să facă în timpul liber, ce nume i-ar plăcea să aibă, ce meserie dorea să aibă, dar și multe alte lucruri interesante despre Ioana aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 18 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 18 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 22 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »