MARTI, 06 AUGUST 2019

Irina Margareta Nistor despre filmele de văzut și de... ocolit, la ”CulTOUR”

„Drunk parents” sau ”Capernaum”? Care dintre cele două filme merită toate aplauzele și care... e de ocolit. Despre cele două pelicule vorbește criticul de film  Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

”Drunk parents” (”Și bețivi și mincinoși”) îi are în distribuție pe  Alec Baldwin, Salma Hayek, Jim Gaffigan (actor de stand-uo comedy și autr de cărți de parenting).  Frank și Nancy Teagarten formează un cuplu de părinți alcoolici. Ei au dificultăți financiare din ce în ce mai mari și mai presante pe care încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de prieteni și de vecini. 

”Capernaum” (cu titlul românesc ”Capernaum - Haos și speranță”) este o producție ce a primit premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Cannes și, anul acesta, a primit nominalizări la Premiile Oscar, BAFTA și la Globul de Aur. Filmat în Liban, pelicula prezintă povestea reală a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască într-o lume extrem de dură.

Despre cele două filme, în clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 3 ore

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 1 zile

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 1 zile

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »