MARTI, 06 AUGUST 2019

Irina Margareta Nistor despre filmele de văzut și de... ocolit, la ”CulTOUR”

„Drunk parents” sau ”Capernaum”? Care dintre cele două filme merită toate aplauzele și care... e de ocolit. Despre cele două pelicule vorbește criticul de film  Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

”Drunk parents” (”Și bețivi și mincinoși”) îi are în distribuție pe  Alec Baldwin, Salma Hayek, Jim Gaffigan (actor de stand-uo comedy și autr de cărți de parenting).  Frank și Nancy Teagarten formează un cuplu de părinți alcoolici. Ei au dificultăți financiare din ce în ce mai mari și mai presante pe care încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de prieteni și de vecini. 

”Capernaum” (cu titlul românesc ”Capernaum - Haos și speranță”) este o producție ce a primit premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Cannes și, anul acesta, a primit nominalizări la Premiile Oscar, BAFTA și la Globul de Aur. Filmat în Liban, pelicula prezintă povestea reală a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască într-o lume extrem de dură.

Despre cele două filme, în clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »