LUNI, 23 SEPTEMBRIE 2019

Ivan Patzaichin, la ”CulTOUR”: ”Toată viața mea am fost musafir în familie”

Ivan Patzaichin, fost canoist român, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Sportivul a mărturisit că unul dintre harurile sale este acela de a atrage oameni buni în jurul său.

De-a lungul carierei mele, am ales lucrurile bune și am avut harul acesta. Dumnezeu mi-a dat acest har să aleg oamenii. Am prieteni de 40-50 de ani. Am rămas aceiași. Un alt lucru bun la mine este că am știut să atrag oameni buni”.

Ivan Patzaichin a mărturisit că alături de familia sa se simte cel mai fericit, deși au fost perioade în care competițiile l-au ținut mai mult departe de cei dragi:

În familie sunt cel mai fericit, deși, eu, toată viața mea, am fot mai mult musafir în familie. Datorez familiei mult, pentru că nu întotdeauna veneam cu bucurie, câștigător. Veneam supărat, înfrânt, iar ei au știut să mă sculte, să mă ajute. Georgiana și-a sacrificat totul ca să mă ajute”.

În clipul alăturat puteți urmări interviul integral cu marele sportiv.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 10 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »