LUNI, 23 SEPTEMBRIE 2019

Ivan Patzaichin, la ”CulTOUR”: ”Toată viața mea am fost musafir în familie”

Ivan Patzaichin, fost canoist român, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Sportivul a mărturisit că unul dintre harurile sale este acela de a atrage oameni buni în jurul său.

De-a lungul carierei mele, am ales lucrurile bune și am avut harul acesta. Dumnezeu mi-a dat acest har să aleg oamenii. Am prieteni de 40-50 de ani. Am rămas aceiași. Un alt lucru bun la mine este că am știut să atrag oameni buni”.

Ivan Patzaichin a mărturisit că alături de familia sa se simte cel mai fericit, deși au fost perioade în care competițiile l-au ținut mai mult departe de cei dragi:

În familie sunt cel mai fericit, deși, eu, toată viața mea, am fot mai mult musafir în familie. Datorez familiei mult, pentru că nu întotdeauna veneam cu bucurie, câștigător. Veneam supărat, înfrânt, iar ei au știut să mă sculte, să mă ajute. Georgiana și-a sacrificat totul ca să mă ajute”.

În clipul alăturat puteți urmări interviul integral cu marele sportiv.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 56 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 67 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 70 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 74 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 76 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »