LUNI, 25 NOIEMBRIE 2019

Alexandru Ion, din ”Sacrificiul”: „Marilyn Monroe nu a fost un om, a fost o zeiță”

Actorul Alexandru Ion, cel pe care îl puteți urmări în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul nostru și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”, din cadrul emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre răspunsurile actorului:

- Ce-ai alege dintre Marilyn Monroe și Angelina Jolie?

- Nu-mi face asta! Nu mă pune să aleg! Marilyn Monroe nu a fost un om, a fost o zeiță. Angelina Jolie e același lucru, dar în era contemporană. Le vreau pe amândouă!

- Ce-ai alege dintre să poți citi gândurile oamenilor sau să te poți teleporta?

- Mergem cu teleportatul.

- Ce-ai alege dintre să poți zbura pentru o zi sau să fii invizibil pentru o zi?

- Se poate până la prânz una și după prânz, cealaltă?

- Nu.

- Bine, să pot zbura.

- Ce-ai alege dintre: să poți călători oricând în trecut sau în viitor?

- În viitor. Mă macină o curiozitate profundă cum vor arăta lucrurile.

- Ce-ai alege dintre mai mult sau mai puțin?

- Mai puțin.

- Ce-ai alege dintre să trăiești pentru un an într-o casă doar cu femei sau doar cu bărbați?

- Eu înțeleg perspectiva, mi s-a întâmplat să fiu în contexte cu foarte multe femei, pentru că eram într-un proiect cu foarte multe actrițe. Absolut   într-o casă cu foarte multe femei… Doamne ferește, despre ce vorbim?

Pe Alexandru Ion îl puteți urmări în rolul lui Alin, în curând, în cel de-al doilea sezon al serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat  la Antena 1.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 96 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 108 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 110 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 114 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 116 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »