MIERCURI, 20 NOIEMBRIE 2019

Mihai Jurca, omul care aduce Vremea la Observator: ”Sunt o persoană foarte socialbilă”

 Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai interesante și provocatoare jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”  prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Ce-ai alege dintre să poți citi gândurile oamenilor sau să se poți teleporta?

- Cred că să mă pot teleporta. Știi cum e, privesc totul mai pragmatic: aș putea să fiu azi în Australia, mâine în Statele Unite.

- Ce-ai alege dintre să poți zbura pentru o zi sau să fi invizibil?

- Invizibil.

- Ce-ai alege dintre zi sau noapte?

- Zi.

- Mai mult sau mai puțin?

- Moderat.

- Ce-ai alege dintre să fi înconjurat de proști fericiți sau de genii depresive?

- Proști fericiți.

- Ce-ai alege dintre să îți pierzi toți prietenii, dar să îl păstrezi pe cel mai bun, sau să îl pierzi pe cel mai bun și să îi păstrezi pe toți ceilalți?

- Greu de răspuns aici. Cred că să îl păstrez pe cel mai bun. Deși, fiind o persoană foarte socialbilă, mi-ar fi destul de greu doar cu unul.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 98 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 109 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 111 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 115 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 117 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »