MIERCURI, 11 DECEMBRIE 2019

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

- Salată de bouf sau piftie?

- Cum poate piftia să concureze cu salata de boeuf? Piftia aia e o gelatină cu carne... mi se pare scârbos. Mănânci gelatină cu carne? Pe bune? Asta e tot ce putem noi, în bucătăria românească?

- Seara se Ajun sau prima zi de Crăciun?

- Seara de Ajun.

- Brad artificial sau natural?

- Prefer natural, dacă aș avea o curte mare. Dar, de câțiva ani, am brad artificial.

- Crăciunul sau Revelionul?

- Crăciunul, pentru că de Revelion noi muncim.

- Vin fiert sau țuică fiartă?

- Cred că un efect mai rapid are țuica fiartă, dacă vrei să te încălzești?

- Pulover tematic de Crăciun sau pijamale tematice?

- Eu nu am avut nici una nici alta. Ah, dacă ar fi tricotat de mama, l-aș accepta, dar să mă duc să cumpăr, nu.

- Fuego sau Hrușcă?

- Fuego, pentru că e mai aproape și pentru că l-am văzut odată într-un supermarket și m-a salutat de parcă ne cunoșteam. A venit cu mâna să dăm noroc. Eu nu am vorbit cu el în viața mea, până atunci, dar am dat amândoi mâna ca și cum ne cunoșteam.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 97 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 108 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 111 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 115 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 117 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »