VINERI, 15 NOIEMBRIE 2019

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”. ”Ce-ai alege?”, una dintre rubricile emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, a fost prima rundă de întrebări la care Doinița ne-a răspuns.

- Ce-ai alege dintre să poți citi gândurile oamenilor sau să te poți teleporta?

- Să pot citi gândurile oamenilor.

- Ce-ai alege dintre să poți călători oricând în trecut sau oricând în viitor?

- Oricând în trecut, M-aș întoarce în anumite momente din viața mea, la anumite persoane dragi și aș putea să mai fiu cu ele.

- Ce-ai alege dintre să rămâi blocată pe o insulă pustie singură cuc, sau înconjurată de cei mai enervanți oameni?

- Singură cuc. De ce aș vrea să stau lângă niște oameni enervanți. Un om care alege să își hrănească lupul cel rău din interior, ar fi greu să îl faci să fie mai bun.

- Ce ai alege dintre să te muți mereu dintr-un oraș în altul, odată la șase luni, sau să nu părăsești niciodată orașul natal?

- Nu știu... Mama îmi spune mereu că sunt o turistă. Mie îmi place să călătoresc, n-am nicio problemă să mă mut de colo colo. Dar aș spune nici să nu plec din orașul natal, pentru că aici sunt cu părinții și pe ei îi iubesc foarte mult.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 2 zile

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 2 zile

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Tudor Roșu, la ”CulTOUR”: ”Sunt 100% sigur că nu o să mă schimb și o să rămân actor”

acum 2 zile

Despre actorie, copilărie, prima exoeriență pe scena de teatru, Tudor Roșu a vorbit în amplul interviu format din 61 de întrebări, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Mi-am dorit să fiu fericită”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu amplu care v-o dezvăluie pe sportivă, așa cum este ea, omul de zi cu zi.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 3 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »