VINERI, 15 NOIEMBRIE 2019

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”. ”Ce-ai alege?”, una dintre rubricile emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, a fost prima rundă de întrebări la care Doinița ne-a răspuns.

- Ce-ai alege dintre să poți citi gândurile oamenilor sau să te poți teleporta?

- Să pot citi gândurile oamenilor.

- Ce-ai alege dintre să poți călători oricând în trecut sau oricând în viitor?

- Oricând în trecut, M-aș întoarce în anumite momente din viața mea, la anumite persoane dragi și aș putea să mai fiu cu ele.

- Ce-ai alege dintre să rămâi blocată pe o insulă pustie singură cuc, sau înconjurată de cei mai enervanți oameni?

- Singură cuc. De ce aș vrea să stau lângă niște oameni enervanți. Un om care alege să își hrănească lupul cel rău din interior, ar fi greu să îl faci să fie mai bun.

- Ce ai alege dintre să te muți mereu dintr-un oraș în altul, odată la șase luni, sau să nu părăsești niciodată orașul natal?

- Nu știu... Mama îmi spune mereu că sunt o turistă. Mie îmi place să călătoresc, n-am nicio problemă să mă mut de colo colo. Dar aș spune nici să nu plec din orașul natal, pentru că aici sunt cu părinții și pe ei îi iubesc foarte mult.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 89 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 100 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 102 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 106 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 108 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »