• VINERI, 09 NOIEMBRIE 2018

  La ”CoulTUR”, Monica Davidescu mărturisește că voia să devină... vânzătoare, nu actriță

   Monica Davidescu este invitata Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman, la “CulTOUR”, ediție care se va difuza astăzi, 9 noiembrie, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul căreia publicul o poate cunoaște mai bine.

  În copilărie, la întrebarea “Ce vrei să te faci, când vei fi mare?”, obișnuia să răspundă doctor (de animale) sau vânzătoare. Viața i-a oferit însă un alt drum, pregătind-o din timp pentru meseria de actor, care a adus-o în fața publicului.

  Nu am știut niciodată că vreau să devin actriță. A fost ceva care m-a ales. În copilărie, imitam tot ce se arăta la televizor. După care, în clasa a XII-a, când profesorul meu de literatură povestea foarte frumos despre autorii pe care noi trebuia să-i învățăm, când ajungeam să spun lecția, mă gândeam: «Stai puțin, eu pot să povestesc mai bine, mai frumos, cu citate mai multe, chiar pot să învăț și o poezie, ca să-l impresionez». Era un fel de concurență neștiută și era, de fapt, concurența cu mine însămi. Când te pregătești pentru un rol, repeți de mai multe ori lucrurile”, povestește, ușor amuzată, Monica Davidescu. Ce mărturisiri mai face cunoscuta actriță, dar și alte detalii mai puțin știute despre ea, în emisiunea de la Happy Channel.

  Telespectatorii pot urmări interviul integral, astăzi, de la ora 17.30, la “CulTOUR”  (în reluare, de la 23.00).

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 1 zile

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 2 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 2 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 5 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 9 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Latest Happy News


  Stirile Antena 1 Observator


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »