LUNI, 11 FEBRUARIE 2019

La ”CulTOUR”, Diana Munteanu a mărturisit care este marele ei regret

Diana Munteanu a răspuns interviului de 61 de întrebări deja consacrate ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Diana ne-a primit chiar ”acasă” la ea, în platoul emisiunii ”Prietenii de la 11”, pe care o realizează alături de Florin Ristei, și este difuzată postul de Antena 1.

- Dacă ai putea să îți alegi orice loc de pe planetă unde ai putea trăi pentru totdeauna, care ar fi acesta?

- Oriunde unde este cald și soare. Cred că, la bătrânețe, mi-ar plăcea foarte tare să mă retrag undeva în Grecia, o căsuță mică, pe o plajă, câțiva măslini în spate și liniște. Mă văd bătrânică, trezindu-mă dimineața, făcând 30 de pași și ajungând pe nisip, unde culeg scoici... așa văd eu lucrurile.

- Ce regreți că nu ai învățat să faci?

- Regret că nu am învățat să înot mai bine și... cam atât. Treaba cu înotatul, la ora actuală, chiar o consider obligatorie. Eu înot ca broscuțele și, de la un capăt la celălalt al bazinului, am obosit... asta sunt.

- Două reguli pe care nu le-ai încălca nicodată.

- Am foarte multe reguli și principii de care m-am ținut toată viața. Acestea sunt principii pe care nu le mai regăsesc, în ziua de azi, la foarte multă lume. Nu am făcut niciodată rău oamenilor, nu întârzii, nu aș minți.

- Dacă ai putea fi, pentru o zi, în pielea cuiva, în pielea cui ai vrea să fii?

- A lui Dumnezeu.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »