LUNI, 11 FEBRUARIE 2019

La ”CulTOUR”, Diana Munteanu a mărturisit care este marele ei regret

Diana Munteanu a răspuns interviului de 61 de întrebări deja consacrate ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Diana ne-a primit chiar ”acasă” la ea, în platoul emisiunii ”Prietenii de la 11”, pe care o realizează alături de Florin Ristei, și este difuzată postul de Antena 1.

- Dacă ai putea să îți alegi orice loc de pe planetă unde ai putea trăi pentru totdeauna, care ar fi acesta?

- Oriunde unde este cald și soare. Cred că, la bătrânețe, mi-ar plăcea foarte tare să mă retrag undeva în Grecia, o căsuță mică, pe o plajă, câțiva măslini în spate și liniște. Mă văd bătrânică, trezindu-mă dimineața, făcând 30 de pași și ajungând pe nisip, unde culeg scoici... așa văd eu lucrurile.

- Ce regreți că nu ai învățat să faci?

- Regret că nu am învățat să înot mai bine și... cam atât. Treaba cu înotatul, la ora actuală, chiar o consider obligatorie. Eu înot ca broscuțele și, de la un capăt la celălalt al bazinului, am obosit... asta sunt.

- Două reguli pe care nu le-ai încălca nicodată.

- Am foarte multe reguli și principii de care m-am ținut toată viața. Acestea sunt principii pe care nu le mai regăsesc, în ziua de azi, la foarte multă lume. Nu am făcut niciodată rău oamenilor, nu întârzii, nu aș minți.

- Dacă ai putea fi, pentru o zi, în pielea cuiva, în pielea cui ai vrea să fii?

- A lui Dumnezeu.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »