MARTI, 05 MARTIE 2019

La ”CulTOUR”, Liviu Vârciu vorbește un subiect sensibil: ”De când l-am pierdut pe frate-meu, în Constanța mă duc doar toamna…”

La emisiunea ”CulTOUR”, Liviu Vârciu povestit despre el, despre copilăria și cariera lui. Actorul din serialul ”Fructul Oprit” își amintește cum și-a luat bătaie, în copilărie, de la părinți:

”Am luat o bătaie foarte tare, la un moment, pentru că am furat o chestie. M-au bătut cu toate obiectele din casă. Pentru că am mințit și pentru că am lipsit o dată de-acasă, nu le-am spus că nu vin și s-au îngrijorat. Și atunci eu când spun că vin la ora aia, vin la ora aia. Eu când spun că sunt acolo, sunt acolo”, este declarația lui Liviu Vârciu.

Și, dacă tot a vorbit despre părinții săi, pe care îi divinizează, actorul din ”Fructul Oprit” a mai mărturisit că dintre cele mai importante trei învățături de la aceștia sunt: să nu minți, să nu furi, să nu păcălesc.

La emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel, de luni până vineri, de la 17.30, Liviu Vârciu a făcut o mărturisire în exclusivitate:

Locul pe care l-am iubit cel mai tare este locul unde am crescut. Mi-a fost rușine să o spun până acum, dar nu îmi mai este rușine. Eu la Valea Ciorii am crescut. Acolo mi-a plăcut foarte tare. De când l-am pierdut pe frate-meu, în Constanța mă duc doar toamna… Îmi place marea toamna”.

COMENTARII

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 2 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 3 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 3 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 4 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »