MARTI, 05 MARTIE 2019

La ”CulTOUR”, Liviu Vârciu vorbește un subiect sensibil: ”De când l-am pierdut pe frate-meu, în Constanța mă duc doar toamna…”

La emisiunea ”CulTOUR”, Liviu Vârciu povestit despre el, despre copilăria și cariera lui. Actorul din serialul ”Fructul Oprit” își amintește cum și-a luat bătaie, în copilărie, de la părinți:

”Am luat o bătaie foarte tare, la un moment, pentru că am furat o chestie. M-au bătut cu toate obiectele din casă. Pentru că am mințit și pentru că am lipsit o dată de-acasă, nu le-am spus că nu vin și s-au îngrijorat. Și atunci eu când spun că vin la ora aia, vin la ora aia. Eu când spun că sunt acolo, sunt acolo”, este declarația lui Liviu Vârciu.

Și, dacă tot a vorbit despre părinții săi, pe care îi divinizează, actorul din ”Fructul Oprit” a mai mărturisit că dintre cele mai importante trei învățături de la aceștia sunt: să nu minți, să nu furi, să nu păcălesc.

La emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel, de luni până vineri, de la 17.30, Liviu Vârciu a făcut o mărturisire în exclusivitate:

Locul pe care l-am iubit cel mai tare este locul unde am crescut. Mi-a fost rușine să o spun până acum, dar nu îmi mai este rușine. Eu la Valea Ciorii am crescut. Acolo mi-a plăcut foarte tare. De când l-am pierdut pe frate-meu, în Constanța mă duc doar toamna… Îmi place marea toamna”.

COMENTARII

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 3 zile

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 5 zile

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 5 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 6 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 6 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »