• MIERCURI, 14 MARTIE 2018

  ”La drum cu tata”, un film pe care nu trebuie să-l ratați. Iată ce spun Irina Nistor și Răzvan Enciu despre peliculă

   La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor ni-l prezintă pe tânărul și talentatul actor Răzvan Enciu (23 de ani), protagonistul din filmul ”La drum cu tata”.

  Răzvan a povestit la Happy Channel despre premiera filmului ”La drum cu tata”, la Munchen, Germania, dar și cum a primit acest rol ce l-a propulsat în lumea cinematografică.

  Eram în anul întâi de facultate, la clasa domnului Adrian Titieni. Vă dați seama că a juca într-un film, într-un lung metraj și străin, erau niște deziderate pentru mult mai încolo. Am primit un telefon «Bună, Răzvan, sunt director de casting... am vrea să te chemăm la filmul ăsta». Mă văzuse directorul de casting în niște poze și mă potriveam descrierii fratelui lui Alex. Se căuta un frate mai mare care să și semene”, a povestit Răzvan Enciu la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30


  Citește și ”Răzvan Enciu povestește la Happy Channel cum își ”inventariază” filmele pe Facebook


  Care este subiectul filmului „La drum cu tata”, dar și ce alte amintiri deapănă tânărul actor în emisiunea realizată de Irina Margareta Nistor, poți afla din clipul de mai jos. 

  COMENTARII

  Andreas Petrescu, dezvăluiri din viața de familie: „Niciodată nu ne contrazicem în fața copilului”

  acum 4 ore

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Cristi Bostănescu, producătorul filmului „The Nun”, dezvăluiri de pe platourile de filmare

  acum 12 ore

  La emisiunea „CulTOUR” (difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30), Irina Margareta Nistor a vorbit despre filmul ”The Nun” cu producatorul Cristi Bostănescu.

  Andreas Petrescu, interviu alături de familie: „Copilul și soția mea mi-au schimbat viața în bine”

  acum 12 ore

  Vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel. La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel, Andreas ne-a prezentat frumoasa lui familie: soția, Augusta, și pe fiul lor, Luca.

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 3 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 3 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »