JOI, 29 NOIEMBRIE 2018

La emisiunea ”CulTOUR”, Alina Pușcaș a povestit cum o ajută Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”

Alina Pușcaș, alias Silvia, din serialul ”Fructul Oprit”, și, totodată, prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” a vorbit despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În cadrul interviului de 61 de întrebări pentru emisiunea ”CulTOUR”, Alina a spus cine a ajutat-o să descifreze tainele actoriei, dar și cum colaborează ea cu actrița Carmen Tănase la filmările pentru ”Fructul Oprit”.

-Care e cel mai bun lucru pe care l-ai moștenit sau l-ai învățat de la părinții tăi?

- Să fiu suficient de perseverentă în orice doresc. Ei mi-au dat genul ăsta de ambiție. Ei mi-au zis să nu renunț la un vis pe are îl am. În general, dacă îmi doresc ceva foarte mult, chiar dacă durează un an, doi, trei, cinci, zece, mă țin de el și funcționează la mine asta.

-  Spune-ne persoana, sau persoanele, de la care consideri că ai învățat cel mai mult în viață.

- Au fost multe persoanele de la care am învățat. Prietenii, profesorii din liceu, bunicii... Cam de peste tot am luat câte ceva. Aporopo de perioada când am început partea asta de televiziune, de la Magda Catone am învățat foarte multe. În serialul ”Narcisa Sălbatică” mi-a spus foarte multe secrete de actorie. Și de la Draga Olteanu am învățat foarte multe. Acum, de la Carmen Tănase.

-  Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit?

- Nu știu dacă e cel mai bun sfat, dar mi s-a părut cel mai haios. La un moment dat, cineva, mi-a spus ”Frește-te de bărbații mici de statură”. Prima dată, nu am înțeles exact de ce... Un alt sfat, foarte bun: nu trebuie să îți fie frică de nimeni și nimic dacă îți dorești ceva.

De se s-a schimbat Silvia, personajul pe care Alina Pușcaș îl interpretează în serialul ”Fructul Oprit”, cu cine vorbește cel mai mult la telefon, ce o întreabă cel mai mult copiii ei, ce au spus când au văzut-o la televizor, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »