JOI, 26 MARTIE 2020

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

Mirela Boureanu Vaida   instagram/mirela boureanu vaida

 Provocarea Cultour îți dă șansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat și Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă!

Așadar, Mirela Boureanu Vaida răspunde întrebărilor Cultour.

Prinsă tot timpul între familie și carieră, artista a fost întrebată dacă mai are timp și pentru ea. “Nu mai am timp pentru mine acum”, recunoaște. Totuși, în puținul timp liber, primul lucru pe listă este răsfățul la salon:”Ce mai am timp doar pentru mine este să fug repede la o manichiură sau să merg până la coafor”.

“Dacă noi îi cocoloșim prea mult, nu știu unde o să ajungă”

Ca mamă, Mirela este extrem de grijulie și atentă la fiecare mișcare și nevoie a copiilor săi, dar lucrul ăsta o deranjează puțin:”Nu înțeleg de unde mi se trage chestia asta de a controla totul. Dacă noi îi cocoloșim prea mult, nu știu unde o să ajungă, dar deocamdată așa mă port”.

“Vacanță, vacanță, vacanță!”

Oricine are un bucket list și dacă te întrebai care sunt planurile cele mai îndrăznețe ale prezentatoarei, află că au oarecare legătură cu visul american.

Nu, nu este vorba despre vreo vacanță în Statele Unite ale Americii, ci de...o tură de Europa cu rulota în stil american:”Mi-ar plăcea cu rulota undeva, să luăm o gașcă. Eu cu soțul meu să stăm în față, să punem muzică, să ne luăm cafele, să fie ca în drumurile alea din filmele americane, cu copiii toți în spate (...) să traversăm munții dinspre Elveția spre Italia”.

Pentru că vrea să le ofere copiilor săi ce este mai bun, ea s-a gândit că cea mai frumoasă surpriză ar fi o excursie în cel mai mare loc de joacă din lume:”Trebuie să-i duc neapărat la Disneyland”.

Nu-i așa că orice copil visează să ajungă acolo într-o zi? Și, fie vorba între noi, și adulților le place să o mai dea în mintea copiilor din când în când.

“M-a ajutat Dumnezeu și tot ce mi-am propus, am realizat!”

Mirela Boureanu Vaida se simte o femeie împlinită și norocoasă. A învățat să se bucure de lucrurile simple, dar care au o însemnătate puternică:În momentul în care îți faci o casă, plantezi câțiva pomi și dai viață a 3 copii, nu-ți mai dorești decât să fii sănătos”.

 “Meseria pe cartea mea de muncă nu este, și poate lumea nu știe, nici jurist, nici prezentator...este solist vocal”

Ce visa Mirela să devină pe când era doar o copilă? Nu se imagina într-o rochie de prințesă și nici cu un catalog în brațe. Mirela Vaida își dorea să fie avocat:”Avocat, jurist. În orice caz, ceva care să vorbească mult, pentru că îmi plăcea de atunci”.

Dar a părăsit acest drum în facultate, când și-a întâlnit marea dragoste, televiziunea:”Când am intrat pe făgașul ăsta între avocatură și televiziune, se pare că a început să-mi placă mai mult a doua”.

Criss și Vlad aduc în casele voastre noi invitați, la Cultour, de luni până vineri, de la 17:30, pe Happy Channel.

 

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 118 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 158 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »