LUNI, 26 NOIEMBRIE 2018

”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

L-am citit și am luat foc. Adică, nu am văzut să se scrie așa în România. E mult prea bine scris, e mult prea viu. Sunt destul de reticent la textele românești. Un text bun cred că se scrie greu. După părerea mea, sunt puțini autori contemporani realmente valoroși”, aceasta este mărturisirea pe care Vlad Zamfirescu a făcut-o la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

El a fost cucerit pe loc de scenariul primit. I-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl transforme în film. În timpul repetițiilor pentru film, lui Vlad Zamfirescu i-a încolțit ideea ca, înainte de lansarea peliculei, povestea să fie transpusă și pe scena de teatru.

Deja o jucăm de 2-3 ani. De fiecare dată este sold out”, a declarat Vlad Zamfirescu.

Cum a ajuns de la un scenariu, la film și, apoi, la piesa de teatru, Vlad Zamfirescu a povestit în ediția de weekend a emisiunii ”CulTOUR”, realizată de Irina Margareta Nistor.

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 21 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 4 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 5 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 6 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »