LUNI, 26 NOIEMBRIE 2018

”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

L-am citit și am luat foc. Adică, nu am văzut să se scrie așa în România. E mult prea bine scris, e mult prea viu. Sunt destul de reticent la textele românești. Un text bun cred că se scrie greu. După părerea mea, sunt puțini autori contemporani realmente valoroși”, aceasta este mărturisirea pe care Vlad Zamfirescu a făcut-o la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

El a fost cucerit pe loc de scenariul primit. I-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl transforme în film. În timpul repetițiilor pentru film, lui Vlad Zamfirescu i-a încolțit ideea ca, înainte de lansarea peliculei, povestea să fie transpusă și pe scena de teatru.

Deja o jucăm de 2-3 ani. De fiecare dată este sold out”, a declarat Vlad Zamfirescu.

Cum a ajuns de la un scenariu, la film și, apoi, la piesa de teatru, Vlad Zamfirescu a povestit în ediția de weekend a emisiunii ”CulTOUR”, realizată de Irina Margareta Nistor.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »