LUNI, 26 NOIEMBRIE 2018

”L-am citit și am luat foc”, a mărturisit Vlad Zamfirescu, la Happy Channel, despre scenariul filmului ”Secretul fericirii”

L-am citit și am luat foc. Adică, nu am văzut să se scrie așa în România. E mult prea bine scris, e mult prea viu. Sunt destul de reticent la textele românești. Un text bun cred că se scrie greu. După părerea mea, sunt puțini autori contemporani realmente valoroși”, aceasta este mărturisirea pe care Vlad Zamfirescu a făcut-o la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

El a fost cucerit pe loc de scenariul primit. I-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl transforme în film. În timpul repetițiilor pentru film, lui Vlad Zamfirescu i-a încolțit ideea ca, înainte de lansarea peliculei, povestea să fie transpusă și pe scena de teatru.

Deja o jucăm de 2-3 ani. De fiecare dată este sold out”, a declarat Vlad Zamfirescu.

Cum a ajuns de la un scenariu, la film și, apoi, la piesa de teatru, Vlad Zamfirescu a povestit în ediția de weekend a emisiunii ”CulTOUR”, realizată de Irina Margareta Nistor.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »