LUNI, 14 NOIEMBRIE 2016

Liniște. Sărut. Acțiune”, interviu cu Elvira Deatcu şi Gelu Niţu

 Mâine dimineață, la Happy Play telespectatorii sunt invitați în culisele piesei de teatru “Liniște. Sărut. Acțiune”, în cadrul Festivalului Toma Caragiu din Ploiești. Iubitorii de teatru vor afla dintr-un interviu cu Elvira Deatcu si Gelu Nitu, realizat de echipa Happy, lucruri inedite despre această piesă.

Pasionații de fashion vor viziona un material special despre Jimmy Choo, un designer de origine malaeză care s-a stabilit în Londra și a creat, zic unii cronicari de modă, cei mai frumoși pantofi din lume.

Tot în cadrul ediției de mâine dimineață a emisiunii “Happy Day”, telespectatorii pasionați de gătit vor afla cum se poate pregăti pieptul de curcan. Chef Nico Lontras propune la Happy Food by Vlad o rețetă delicioasă, care încântă simțurile și papilele gustative.

La “Happy Night”, de la 23:20, Happy Book prezintă un bestseller internațional. Cartea “Sub aceeași stea” scrisă de John Green este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune și umor, după cum spune The New York Times.

Cum apare obezitatea abdolminală? Cum poate fi prevenită? Telespectatorii vor afla mâine seară de la dr. Andrei Haidar, la Happy Med by Carmen Brumă, pe Happy Channel.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 9 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 10 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 13 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »