LUNI, 14 NOIEMBRIE 2016

Liniște. Sărut. Acțiune”, interviu cu Elvira Deatcu şi Gelu Niţu

 Mâine dimineață, la Happy Play telespectatorii sunt invitați în culisele piesei de teatru “Liniște. Sărut. Acțiune”, în cadrul Festivalului Toma Caragiu din Ploiești. Iubitorii de teatru vor afla dintr-un interviu cu Elvira Deatcu si Gelu Nitu, realizat de echipa Happy, lucruri inedite despre această piesă.

Pasionații de fashion vor viziona un material special despre Jimmy Choo, un designer de origine malaeză care s-a stabilit în Londra și a creat, zic unii cronicari de modă, cei mai frumoși pantofi din lume.

Tot în cadrul ediției de mâine dimineață a emisiunii “Happy Day”, telespectatorii pasionați de gătit vor afla cum se poate pregăti pieptul de curcan. Chef Nico Lontras propune la Happy Food by Vlad o rețetă delicioasă, care încântă simțurile și papilele gustative.

La “Happy Night”, de la 23:20, Happy Book prezintă un bestseller internațional. Cartea “Sub aceeași stea” scrisă de John Green este un amestec de melancolie, duioşie, înţelepciune și umor, după cum spune The New York Times.

Cum apare obezitatea abdolminală? Cum poate fi prevenită? Telespectatorii vor afla mâine seară de la dr. Andrei Haidar, la Happy Med by Carmen Brumă, pe Happy Channel.

COMENTARII

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 16 ore

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 18 ore

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 2 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 2 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

”A fost și ca o mamă adoptivă”, a mărturisit Andrei Leonte, câștigătorul X Factor, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 zile

Andrei Leonte a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »