MARTI, 12 MARTIE 2019

Liviu Vârciu a dezvăluit, la Happy Channel, care sunt cele două intrumente la care știe să cânte. Puțini oameni mai cântă azi la ele

Liviu Vârciu, invitat la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, a mărturisit că, în copilărie, mama lui l-a îndemnat să studieze muzica. Astfel, la inițiativa ei, Liviu a început să studieze... acordeonul și cornul.

La 8 ani am luat locul întâi pe țară la acordeon. După 8 ani, mama a zis să mă dea să studiez ceva mai greu decât acordeonul, cum ar fi cornul. Aa făcut corn, muzică simfonică, la Școala de Arte 42 din Constanța. În vacanța de vară, mi se dădea instrumentul acasă, să repet”, a povestit Liviu la emisiunea ”CulTOUR”.

El a mai mărturisit că nu și-a dorit deloc să devină cântăreț, ci actor. Cu toate astea, Liviu a cunoscut celebritatea ca și cântăreț, în anii 2000, când, alături de colegii lui din trupa L.A. a lansat hitul ”Ochii tăi”.

Pe Liviu îl puteți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în serialul ”Furctul oprit”, difuzat de Antena 1.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 19 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »