JOI, 07 MARTIE 2019

Liviu Vârciu, moment de sinceritate, la Happy Channel: "În fiecare dimineață îmi iau fata în brațe... însă, ca tată, sunt groaznic"

Liviu Vârciu, alias ”Costică”, din serialul ”Fructul Oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Actorul, care s-a făcut remarcat ca și cântăreț, mai întâi, după ce a cucerit întreaga țară cu piesa „Ochii tăi”, le-a arătat telespectatorilor Happy Channel și o altă latură a sa: aceea sensibilă.

Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc: îmi iau fata în brațe. Sau, cel puțin, mă ia ea în brațe, pentru că ea dă tonul și se trezește prima. Din punctul meu de vedere, însă, ca tată, sunt groaznic. Nu mă joc cât ar trebui să mă joc cu fetele mele. Nu prea am răbdare, cum mă văd eu... Simt că aș putea să fac mult mai multe”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Ce-l enervează cel mai tare la oameni? Care este regula de aur pe care prietenii lui o respectă atunci când sunt cu el? Răspunsurile, în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »