JOI, 07 MARTIE 2019

Liviu Vârciu, moment de sinceritate, la Happy Channel: "În fiecare dimineață îmi iau fata în brațe... însă, ca tată, sunt groaznic"

Liviu Vârciu, alias ”Costică”, din serialul ”Fructul Oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Actorul, care s-a făcut remarcat ca și cântăreț, mai întâi, după ce a cucerit întreaga țară cu piesa „Ochii tăi”, le-a arătat telespectatorilor Happy Channel și o altă latură a sa: aceea sensibilă.

Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc: îmi iau fata în brațe. Sau, cel puțin, mă ia ea în brațe, pentru că ea dă tonul și se trezește prima. Din punctul meu de vedere, însă, ca tată, sunt groaznic. Nu mă joc cât ar trebui să mă joc cu fetele mele. Nu prea am răbdare, cum mă văd eu... Simt că aș putea să fac mult mai multe”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Ce-l enervează cel mai tare la oameni? Care este regula de aur pe care prietenii lui o respectă atunci când sunt cu el? Răspunsurile, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »