VINERI, 08 MARTIE 2019

Livu Vârciu, moment de sinceritate la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost un copil bătut”

Liviu Vârciu, alias Costică, din serialul ”Fructul Oprit”, a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR” (difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30), că nu înțelege de ce oamenii sunt foarte răi.

Nu fi prost, că lumea e rea!”, spune actorul că este singurul sfat pe care îl are chiar pentru el însuși. ”Am decăzut de prea multe ori și mi-am dat seama că lumea nu e așa cum ai vrea să fie. Suntem toți foarte răi și foarte dușmănoși și nu înțeleg de ce. Fiecare facem ceea ce ne e dat să facem”.

Amintindu-și de copilăria sa, Liviu a povestit și lucruri mai puțin plăcute din acea perioadă:

Eu am fost un copil bătut. M-au bătut foarte tare. Am luat o bătaie foarte tare la un moment dat, pentru că am furat ceva. M-au bătut cu toate obiectele din casă. M-au bătut că am mințit și că am lipsit de acasă și nu le-am zis că nu vin”.

Continuarea interviului cu Liviu Vârciu, în cliupul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »