JOI, 13 IUNIE 2019

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

La emisiunea ”CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări, Lucian Mîndruţă a mărturisit că unul dintre lucrurile pe care și-ar dori să le încerce ar fi zborul în spațiu. Însă, nu acesta este cel mai mare vis al său.

Cel mai mare vis: să am o navă echipată pentru ocean, să fac cu ea înconjurul lumii”.

Jurnalistul a mărturisit că nu mai își face probleme de ce spune gura lumii despre el. Cum a scăpat de această teamă? Cu ajutorul internetului, când, în urma unei postări pe Facebook, a primit multe înjurături:

”Nu mă interesează cum mă judecă lumea, pentru că mă judec eu. M-am detașat de gura lumii la prima postare cu 100 de înjurături. Asta a fost cam acum 8-9 ani. Am învățat că, de fiecare dată când crezi că ești într-o catastrofă și că eșecul tău e major, trebuie să mai stai între 24 și 48 de ore și ai să vezi că ori poate ieși și mai rău, ori nu e așa de important”.

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 53 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 64 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 67 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 71 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 73 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »