VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Nu te pripi, nu te grăbi!”

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție CulTOUR, azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

În cadrul emisiunii, oameni îndrăgiți din lumea artistică sunt provocați de echipa CulTOUR să răspundă la diverse întrebări. “Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine la 20 de ani?”, este una dintre ele.

“Nu te pripi, nu te grăbi! Am mai învățat ceva… Este ok! Dacă îți vine să reacționezi așa, reacționează așa! Înseamnă că astea sunt nevoile tale la 20 de ani, nu te lua după Maia la 57, cât am acum. Las-o! Are alte gânduri, alte experiențe, alte priorități! Știi ce? Bine ai făcut cum ai făcut!”, este sfatul pe care îndrăgita actriță Maia Morgenstern și l-ar oferi, dacă ar putea să vorbească cu Maia de la 20 de ani.

Florin Zamfirescu, Marius Manole, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, scriitoarea Ana Todd, Sore, Denis (The Motans) sunt doar câțiva dintre cei care răspund întrebărilor “CulTOUR”. Invitați cunoscuți și îndrăgiți, răspunsuri inedite, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) la Happy Channel.

COMENTARII

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 6 ore

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 12 ore

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 1 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 1 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 1 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »