VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Nu te pripi, nu te grăbi!”

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție CulTOUR, azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

În cadrul emisiunii, oameni îndrăgiți din lumea artistică sunt provocați de echipa CulTOUR să răspundă la diverse întrebări. “Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine la 20 de ani?”, este una dintre ele.

“Nu te pripi, nu te grăbi! Am mai învățat ceva… Este ok! Dacă îți vine să reacționezi așa, reacționează așa! Înseamnă că astea sunt nevoile tale la 20 de ani, nu te lua după Maia la 57, cât am acum. Las-o! Are alte gânduri, alte experiențe, alte priorități! Știi ce? Bine ai făcut cum ai făcut!”, este sfatul pe care îndrăgita actriță Maia Morgenstern și l-ar oferi, dacă ar putea să vorbească cu Maia de la 20 de ani.

Florin Zamfirescu, Marius Manole, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, scriitoarea Ana Todd, Sore, Denis (The Motans) sunt doar câțiva dintre cei care răspund întrebărilor “CulTOUR”. Invitați cunoscuți și îndrăgiți, răspunsuri inedite, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) la Happy Channel.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 20 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 20 ore

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 2 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »