MIERCURI, 30 IANUARIE 2019

”M-am făcut actor ca să nu mă mai scol dimineață”, a mărturisit Doru Ana la ”CulTOUR”

Ca actor de teatru, Doru Ana a interpretat peste 50 de roluri pe scenele teatrelor Bulandra, Comedie, Național, Creangă, Teatrul Mic, sau în teatrele din țară: Brașov, Sibiu, Ploiești. Este Conf. univ.dr. U.N.A.T.C- I.L.Caragiale. A debutat ca actor de teatru în 1977, la 04 martie, chiar în seara cutremurului, pe scena Teatrului Bulandra din Capitală. Are peste 28 de roluri în filme, printre care ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Fix Alert”, ”Occident” și multe alte pelicule internaționale.

În prezent, pe Doru Ana îl puteți urmări în rolul lui Dan Lăzărescu, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

Doru Ana a fost invitatul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de luni până vineri la postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Actorul a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

- Sunteți o persoană matinală?

- Nu. M-am făcut actor tocmai ca să nu mă mai scol de dimineață. Și am nimerit aici, la ”Fructul oprit”, unde Radu, de la producție, are grijă de mine să mă scoale de fiecare dată când avem filmare. Începem de la ora 7 și în fiecare dimineață eu sunt Țăndărică pe volan de la 5.30 ca să ajungem aici, la filmare, la ora 7.

- Ce faceți primul lucru dimineața, după ce vă dați jos din pat?

- Îmi fac patul. Am învățat asta de mic și de la armată. Nu îmi place să vin acasă și să găsesc patul nefăcut.

- Care este mâncare preferată?

- Toată viața am fost cu friptura cu cartofi prăjiți. Când eram copil, eram destul de mofturos. Ciorbe nu, mâncare gătită nu… Săracii ai mei se chinuiau mult cu mine.

- Care e cea mai frumoasă amintire din copilărie?

- Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi.

- Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când s-a prăpădit. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți.

Cât timp petrece pe platourile de filmare pentru serialul ”Fructul Oprit”, cum s-a lăsat de fumat, câtă cafea bea, dar și multe alte lucruri furmoase aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 20 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 22 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »