MIERCURI, 30 IANUARIE 2019

”M-am făcut actor ca să nu mă mai scol dimineață”, a mărturisit Doru Ana la ”CulTOUR”

Ca actor de teatru, Doru Ana a interpretat peste 50 de roluri pe scenele teatrelor Bulandra, Comedie, Național, Creangă, Teatrul Mic, sau în teatrele din țară: Brașov, Sibiu, Ploiești. Este Conf. univ.dr. U.N.A.T.C- I.L.Caragiale. A debutat ca actor de teatru în 1977, la 04 martie, chiar în seara cutremurului, pe scena Teatrului Bulandra din Capitală. Are peste 28 de roluri în filme, printre care ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Fix Alert”, ”Occident” și multe alte pelicule internaționale.

În prezent, pe Doru Ana îl puteți urmări în rolul lui Dan Lăzărescu, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

Doru Ana a fost invitatul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de luni până vineri la postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Actorul a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

- Sunteți o persoană matinală?

- Nu. M-am făcut actor tocmai ca să nu mă mai scol de dimineață. Și am nimerit aici, la ”Fructul oprit”, unde Radu, de la producție, are grijă de mine să mă scoale de fiecare dată când avem filmare. Începem de la ora 7 și în fiecare dimineață eu sunt Țăndărică pe volan de la 5.30 ca să ajungem aici, la filmare, la ora 7.

- Ce faceți primul lucru dimineața, după ce vă dați jos din pat?

- Îmi fac patul. Am învățat asta de mic și de la armată. Nu îmi place să vin acasă și să găsesc patul nefăcut.

- Care este mâncare preferată?

- Toată viața am fost cu friptura cu cartofi prăjiți. Când eram copil, eram destul de mofturos. Ciorbe nu, mâncare gătită nu… Săracii ai mei se chinuiau mult cu mine.

- Care e cea mai frumoasă amintire din copilărie?

- Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi.

- Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când s-a prăpădit. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți.

Cât timp petrece pe platourile de filmare pentru serialul ”Fructul Oprit”, cum s-a lăsat de fumat, câtă cafea bea, dar și multe alte lucruri furmoase aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 1 zile

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »