MIERCURI, 30 IANUARIE 2019

”M-am făcut actor ca să nu mă mai scol dimineață”, a mărturisit Doru Ana la ”CulTOUR”

Ca actor de teatru, Doru Ana a interpretat peste 50 de roluri pe scenele teatrelor Bulandra, Comedie, Național, Creangă, Teatrul Mic, sau în teatrele din țară: Brașov, Sibiu, Ploiești. Este Conf. univ.dr. U.N.A.T.C- I.L.Caragiale. A debutat ca actor de teatru în 1977, la 04 martie, chiar în seara cutremurului, pe scena Teatrului Bulandra din Capitală. Are peste 28 de roluri în filme, printre care ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Fix Alert”, ”Occident” și multe alte pelicule internaționale.

În prezent, pe Doru Ana îl puteți urmări în rolul lui Dan Lăzărescu, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

Doru Ana a fost invitatul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de luni până vineri la postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Actorul a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

- Sunteți o persoană matinală?

- Nu. M-am făcut actor tocmai ca să nu mă mai scol de dimineață. Și am nimerit aici, la ”Fructul oprit”, unde Radu, de la producție, are grijă de mine să mă scoale de fiecare dată când avem filmare. Începem de la ora 7 și în fiecare dimineață eu sunt Țăndărică pe volan de la 5.30 ca să ajungem aici, la filmare, la ora 7.

- Ce faceți primul lucru dimineața, după ce vă dați jos din pat?

- Îmi fac patul. Am învățat asta de mic și de la armată. Nu îmi place să vin acasă și să găsesc patul nefăcut.

- Care este mâncare preferată?

- Toată viața am fost cu friptura cu cartofi prăjiți. Când eram copil, eram destul de mofturos. Ciorbe nu, mâncare gătită nu… Săracii ai mei se chinuiau mult cu mine.

- Care e cea mai frumoasă amintire din copilărie?

- Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi.

- Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când s-a prăpădit. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți.

Cât timp petrece pe platourile de filmare pentru serialul ”Fructul Oprit”, cum s-a lăsat de fumat, câtă cafea bea, dar și multe alte lucruri furmoase aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 14 ore

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 21 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 zile

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 4 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »