JOI, 10 OCTOMBRIE 2019

”Mama mea este un personaj de Oscar”, a mărturisit Cezar Ouatu la Happy Channel

Cezar Ouatu a intrat în jocul Happy Channel și a acceptat provocarea interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Răspunsurile sale au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre artist.

- Care e cuvântul tău preferat în limba română?

- Mistic.

- Dacă ai fi putut să alegi epoca în care să trăiești, care ar fi fost aceea?

- Clar 1600 și tot ce înseamnă perioada barocă. Poate părea puțin ciudat, dar, citind, cântând, intrând în anumite roluri, mi-am dat seama ce frumos se trăia în acea perioadă. Eu cred că muzica înseamnă terapie, în speță muzica clasică îți oferă o liniște în toată nebunia asta.

- Ce te face să râzi în hohote?

- Culmea, eu sunt cu umorul la zi și autoironic... mi se pare atâta circotecă pe anumite canale TV, că mă bufnește râsul-plânsul. De câte ori vreau să râd, mă uit la virale.

- Cine e eroul tău?

- Nu vreau să fiu clișeic, dar, eroina mea este mama mea, pentru că, la anii ei, respectabili, arată de 50, dar are 76. A trecut prin multe, dar așa spirit tânăr și luptător nu am văzut. Este un exemplu pentru multe generații. Este un exemplu de forță a naturii, de tot ce înseamnă onoare, respect, credință, înțelepciune, fidelitate. Mama e un personaj de Oscar.

Urmăriți interviul cu Cezar Oatu în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 11 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »