VINERI, 23 AUGUST 2019

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene. Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul  în vârstă de 37 de ani a mărturisit că, mai nou, are o frică de... ziua de mâine.

Cea mai mare frică a mea, mai noi, este de ce aduce ziua de mâine, frica de necunoscut, în general, de ce se va întâmopla peste un an. Sunt la granița între a termina cu performanța și ce va urma după. Am o mulțime de posibilități. Dar, de multe ori, mi-e teamă că nu o să aleg bine. E foarte important să alegi bine lucrurile în viață”.

În interviul pentru emisiunea ”CulTOUR”, sportivul a mărturisit că unul dintre visurile sale a fost să devină... nu gimnast. Despre eșecurile sale în iubire, despre copilărie, dar și multe alte povești frumoase, în clipul aăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 14 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 15 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 15 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 15 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 15 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »