VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2019

Cristina Ciobănașu a povestit ce s-a întâmplat cu PRIMUL inel pe care i l-a dăruit Vlad Gherman

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, și, totodată, protagoniștii serialului ”O grămadă de caramele”, formează un cuplu de mai bine de șapte ani. În tot acest timp, Vlad i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, dar, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu acel inel, atunci când a povestit despre cele mai dragi bijuterii ale ei:

Am avut o cruciuliță, pe care mi-a dat-o Ruxandra (n.r. Ruxandra Ion) din colecția proprie de bijuterii, atunci când am ajuns la București. Din păcate, am pierdut-o acum vreo 4-5 ani. Am ținut foarte mult la acea cruciuliță. Și am mai pierdut primul inel pe care l-am primit de la Vlad. Cruciulița nu am cum să o înlocuiesc și era un obiect cu o valoare sentimentală. Daaar, inelul, Vlad, poate fi recuperat, pentru că se mai găsește, încă, modelul. Și sper că îl voi primi... din nou”.

Află întreaga poveste, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 10 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 11 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 12 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »