VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2019

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, și, totodată, protagoniștii serialului ”O grămadă de caramele”, formează un cuplu de mai bine de șapte ani. În tot acest timp, Vlad i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, dar, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu acel inel, atunci când a povestit despre cele mai dragi bijuterii ale ei:

Am avut o cruciuliță, pe care mi-a dat-o Ruxandra (n.r. Ruxandra Ion) din colecția proprie de bijuterii, atunci când am ajuns la București. Din păcate, am pierdut-o acum vreo 4-5 ani. Am ținut foarte mult la acea cruciuliță. Și am mai pierdut primul inel pe care l-am primit de la Vlad. Cruciulița nu am cum să o înlocuiesc și era un obiect cu o valoare sentimentală. Daaar, inelul, Vlad, poate fi recuperat, pentru că se mai găsește, încă, modelul. Și sper că îl voi primi... din nou”.

Află întreaga poveste, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 7 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 7 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »