VINERI, 31 MAI 2019

Miță, de la trupa Bere Gratis: ”Un om sufletist, care a primit mult bine și încearcă să îl întoarcă”

 Mihai Georgescu, sau Miță, cum îi mai spun prietenii, a pus bazele formației Bere Gratis în urmă cu 21 de ani. Despre formație, despre omul din spatele cunoscutei trupe, ne-a povestit chiar Miță, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Un om sufletist, care a primit mult bine și încearcă să îl întoarcă.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Sunt un tip destul de coleric și foarte implicat. Atunci când mă apuc să fac ceva, orice ar fi, merg până în pânzele albe și prietenii mei știu asta.

- Ce îți place să faci când ai timp?

- Îmi place să mă văd cu prietenii, să văd locuri noi, îmi place mă mă duc la teatru, sunt un mare iubitor al teatrului. Probabil că, dacă nu aș fi fost un actor.

- Dacă ar fi să îți schimbi numele, cum ai vrea să te cheme?

- Îmi place numele Mihail. De fapt, acesta este numele meu de botez și e un nume superb. Poate că mi-ar fi plăcut să mă cheme Filip.

- Ce ai învățat din ultimul tău eșec major?

- Sincer, cred că puterea pe care o am în interior mă face să consider că nimic nu este un eșec și să merg mai departe.

Interviul cu Mihai Gerorgescu, de la Bere Gratis, continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 69 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »