JOI, 09 IANUARIE 2020

Mihaela Tatu: ”Ca femeie, e bine să îți asumi vârsta, poveștile... totul”

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Mihaela Tatu, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune, a vorbit despre rolul femeii, despre reinventarea de sine, despre cum e să o iei de la capăt, pe un drum nou, dar și multe alte povești și întâmplări din viața sa.Ea a mărturisit că întâmplările din viața sa au făcut-o să înțeleagă ce înseamnă să fii femeie, care sunt ”armele” unei femei în societate.

Este uluitor cum trezești pasiuni în oamenii din jurul tău, fiind tu însăți, femeie. Poți să ai sânii lăsați, celulită... dar poți cuceri dacă ai umor, ai savoare, ai feminitate, grație, senzualitate. Primisem o lecție de viață de la un prieten drag, de suflet, care mi-a zis «Noi, bărbații, n-avem treabă. Mie, când mi s-a pus pata pe o femeie, o vreau așa cum e. O vreau lângă mine pentru că e isteață, pentur că poate să îmi țină familia, pentru că e voluntară, pentru că mă sprijină, pentru că are umor, râd cu ea, nu e rea de gură. Astea sunt lucrurile pe care le caut la ea»”.

Ce recomandări are Mihaela Tatu pentru doamne?

”E bine să îți asumi viața, vârsta, poveștile. Să îți asumi totul!”.

Interviul integral, în clipul alăturat.

Foto: Facebook/Mihaela Tatu

COMENTARII

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 1 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 1 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 2 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 2 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »