VINERI, 07 IUNIE 2019

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. La ”CulTOUR”, ea a mărturisit: ”Am această limbariță și farmec, în egală măsură”

 Cine nu mai ţine minte emisiunea "De 3 X femeie", moderată de Mihaela Tatu? Ei bine, realizatoarea tv a revenit pe micile ecrane, la Happy Channel, în calitate de invitată a emisiunii ”CulTOUR”. Mihaela Tatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii Happy, preentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt vie și trează.

- Ceva ce nu știe toată lumea despre tine?

- Sunt romantică și foarte feminină. Sub aspectul acesta sunt nu o luptătoare, ci o voluntară. Viața te mână într-o anumită zonă în care trebuie să te descurci singură. Și asta transformă ceva în tine. Caracterul se modelează în funcție de situațiile cu care te întâlnești în viață. Eu am devenit voluntară transformându-mă într-o femeie-bărbat.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Entuziasm, efervescență, energie. Am o prietenă care mă întreabă mereu: ”Măi, Miha, ce iei de iei de ai artâta energie?”. 

- La ce te pricepi cel mai bine?

- Să comunic, să transmit și să rămână. Tata zicea că am miere pe limbă. Mama zicea că mi-a dat să beau apă din clopoțel, pentru că am această limbariță și farmec, în egală măsură. Tatăl meu era un povestitor fermecător.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 ore

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 ore

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 9 ore

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 5 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »