VINERI, 07 IUNIE 2019

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. La ”CulTOUR”, ea a mărturisit: ”Am această limbariță și farmec, în egală măsură”

 Cine nu mai ţine minte emisiunea "De 3 X femeie", moderată de Mihaela Tatu? Ei bine, realizatoarea tv a revenit pe micile ecrane, la Happy Channel, în calitate de invitată a emisiunii ”CulTOUR”. Mihaela Tatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii Happy, preentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt vie și trează.

- Ceva ce nu știe toată lumea despre tine?

- Sunt romantică și foarte feminină. Sub aspectul acesta sunt nu o luptătoare, ci o voluntară. Viața te mână într-o anumită zonă în care trebuie să te descurci singură. Și asta transformă ceva în tine. Caracterul se modelează în funcție de situațiile cu care te întâlnești în viață. Eu am devenit voluntară transformându-mă într-o femeie-bărbat.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Entuziasm, efervescență, energie. Am o prietenă care mă întreabă mereu: ”Măi, Miha, ce iei de iei de ai artâta energie?”. 

- La ce te pricepi cel mai bine?

- Să comunic, să transmit și să rămână. Tata zicea că am miere pe limbă. Mama zicea că mi-a dat să beau apă din clopoțel, pentru că am această limbariță și farmec, în egală măsură. Tatăl meu era un povestitor fermecător.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 3 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 2 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 3 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »