VINERI, 07 IUNIE 2019

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. La ”CulTOUR”, ea a mărturisit: ”Am această limbariță și farmec, în egală măsură”

 Cine nu mai ţine minte emisiunea "De 3 X femeie", moderată de Mihaela Tatu? Ei bine, realizatoarea tv a revenit pe micile ecrane, la Happy Channel, în calitate de invitată a emisiunii ”CulTOUR”. Mihaela Tatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii Happy, preentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt vie și trează.

- Ceva ce nu știe toată lumea despre tine?

- Sunt romantică și foarte feminină. Sub aspectul acesta sunt nu o luptătoare, ci o voluntară. Viața te mână într-o anumită zonă în care trebuie să te descurci singură. Și asta transformă ceva în tine. Caracterul se modelează în funcție de situațiile cu care te întâlnești în viață. Eu am devenit voluntară transformându-mă într-o femeie-bărbat.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Entuziasm, efervescență, energie. Am o prietenă care mă întreabă mereu: ”Măi, Miha, ce iei de iei de ai artâta energie?”. 

- La ce te pricepi cel mai bine?

- Să comunic, să transmit și să rămână. Tata zicea că am miere pe limbă. Mama zicea că mi-a dat să beau apă din clopoțel, pentru că am această limbariță și farmec, în egală măsură. Tatăl meu era un povestitor fermecător.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »