MARTI, 11 IUNIE 2019

Mihaela Tatu, la ”CulTOUR”: ”După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică”

Mihaela Tatu, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune, a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, o întâmplare desprinsă, parcă, din filme, dar care a fost cât se poate de reală:

”Până săptămâna trecută, cea mai mare frică a mea, a fost dacă pierd trenul. După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică. Întotdeauna îmi cumpăr bilet cu o săptămână-două înainte, pentru că fac călătorii lungi și dorm foarte bine. Atunci, plecam de la Oradea la Cluj. Trebuia să fiu punctuală. Cu o zi înainte, plecase Gore (n.r. câinele Mihaele Tatu, care a murit recent). Am stat cu el până în ultima clipă. Încă mai eram marcată de ceea ce se întâmplase. A venit un tren la peron, am văzut că scria pe el Iași-Timișoara, cu un vagon mizerabil. M-am cofundat în gânduri și după vreo 10 minute mi-am dat seama că eram singură pe peron. A venit un nene îmbrăcat în galben și...”

întâmplarea, desprinsă, parcă, dintr-o schiță de Caragiale, continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 5 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 5 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 6 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »