MARTI, 11 IUNIE 2019

Mihaela Tatu, la ”CulTOUR”: ”După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică”

Mihaela Tatu, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune, a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, o întâmplare desprinsă, parcă, din filme, dar care a fost cât se poate de reală:

”Până săptămâna trecută, cea mai mare frică a mea, a fost dacă pierd trenul. După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică. Întotdeauna îmi cumpăr bilet cu o săptămână-două înainte, pentru că fac călătorii lungi și dorm foarte bine. Atunci, plecam de la Oradea la Cluj. Trebuia să fiu punctuală. Cu o zi înainte, plecase Gore (n.r. câinele Mihaele Tatu, care a murit recent). Am stat cu el până în ultima clipă. Încă mai eram marcată de ceea ce se întâmplase. A venit un tren la peron, am văzut că scria pe el Iași-Timișoara, cu un vagon mizerabil. M-am cofundat în gânduri și după vreo 10 minute mi-am dat seama că eram singură pe peron. A venit un nene îmbrăcat în galben și...”

întâmplarea, desprinsă, parcă, dintr-o schiță de Caragiale, continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 4 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 2 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »