LUNI, 25 NOIEMBRIE 2019

Mihai Jurca a povestit, la ”CulTOUR”, despre primul său rol într-un film

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. El a dezvăluit că a apărut în celebrul film românesc ”Filantropica”.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Cred că am trecut de la meseria de gunoier, la polițist, la pompier. Știu că am avut momente în care mă gândeam să mă fac medic. Nu am avut niciodată țeluri foarte înalte, ci lumești. Meserii pe care le vedeam în raza locului de joacă, pe lângă bloc.

- Ce talente ascunse ai?

- Gătesc. Cred că destul de bine. Sunt destul de bun pe pârtie. Mai joc și baschet. Am jucat și în echipa facultății.

- Trei lucruri de pe bucket list-ul tău.

- Vreau să ajung neapărat în Groenlanda, în Argentina și Chine. Voiam, la un moment dat, să mă fac pilot de avion și încă nu mi-a dispărut dorința asta.

- Ce te face să râzi cel mai mult?

- Glumele. Eu sunt foarte deschis la comedii, sunt un om foarte viu, îmi place să fac glume cu coelgii mei, îmi plac oamenii care râd.

- Dacă ai putea fi în pielea oricui pentru o zi, în pielea cui ai vrea să fii?

- Cred că aș vrea să fiu o persoană care să facă puțină curățenie în traficul ăsta. Mi se pare că toată lumea se grăbește, toată lumea nu mai are răbdare. Foarte multe ore din viața noastră le petrecem în trafic, cetându-ne. Dacă aș avea o super-putere, ar fi să pot scoate toate mașinile din oraș.

- Ce este pentru tine de neiertat?

- Cred că minciuna, trădarea... în zona asta. Nu sunt un om care să mintă. Bine, minciuni spunem toți, minciuni nevinovate. Sunt obișnuit să fiiu loial și aștept același lucru de la prietenii mei, de la anturajul meu.

- Care e plăcerea ta vinovată?

- Îmi place, când vin acasă, după o zi obositoare, să stau așa... să mă relaxez cu un pahar de vin.

Interviul continuă în clipul alăturat. Care a fost rolul rău în filmul ”Filantropica”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 101 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 112 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 115 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 119 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 120 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »