MARTI, 22 IANUARIE 2019

Mihail Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

 Solistul Mihail Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată de luni până vineri, la Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00). Și, dacă tot a devenit celebru datorită piesei ”Mă ucide ea”, prima întrebare primită de Mihail de la reporterul Happy a fost una legată de acest hit:

- În afară de ea, ce te mai ucide?

- Ea, piesa aia mă ucide! Atâta tot. 

- Nu te mai stresează altceva?

- Nu, doar piesa în sine. Sunt foarte fericit și împăcat cu ce am și ceea ce sunt. Mă bucur de viață, nu mă ucide nimic, poate doar anumite chestii ce nu țin de umanitate. 

- Care e primul lucru pe care îl faci când te dai jos din pat?

- Merg la balcon să văd dacă de soare. Dacă e soare, mai stau 10-15 minute să mă încarc cu energie de la soare. Mă mai uit la lume, îmi fac un ceai...

- Care e recordul tău de ore nedormite?

- Oooo, e mare! Am multe ore restante la somn. Am avut trei zile de nesomn, consecutive. Foarte intens, foarte neplăcut, dar era nevoie.

- Descrie-te în trei cuvinte.

- Încăpățânat, răbdător și... nerăbdător.

Ce dorea să devină, cât de mulțumit este de viața lui, în acest moment, care e cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat până acum lui Mihail și ce face în timpul liber, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »