MARTI, 22 IANUARIE 2019

Mihail Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

 Solistul Mihail Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00). Și, dacă tot a devenit celebru datorită piesei ”Mă ucide ea”, prima întrebare primită de Mihail de la reporterul Happy a fost una legată de acest hit:

- În afară de ea, ce te mai ucide?

- Ea, piesa aia mă ucide! Atâta tot. 

- Nu te mai stresează altceva?

- Nu, doar piesa în sine. Sunt foarte fericit și împăcat cu ce am și ceea ce sunt. Mă bucur de viață, nu mă ucide nimic, poate doar anumite chestii ce nu țin de umanitate. 

- Care e primul lucru pe care îl faci când te dai jos din pat?

- Merg la balcon să văd dacă de soare. Dacă e soare, mai stau 10-15 minute să mă încarc cu energie de la soare. Mă mai uit la lume, îmi fac un ceai...

- Care e recordul tău de ore nedormite?

- Oooo, e mare! Am multe ore restante la somn. Am avut trei zile de nesomn, consecutive. Foarte intens, foarte neplăcut, dar era nevoie.

- Descrie-te în trei cuvinte.

- Încăpățânat, răbdător și... nerăbdător.

Ce dorea să devină, cât de mulțumit este de viața lui, în acest moment, care e cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat până acum lui Mihail și ce face în timpul liber, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 22 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »