MARTI, 04 IUNIE 2019

Mirela Retegan, la ”CulTOUR”: ”Cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți”

De mai bine de 12 ani aduce zâmbetele pe chipurile copiilor și îi face pe părinți să fie, din nou, copii. Spectacolele sale sunt mereu sold out, indiferent că sunt în țară sau în afara granițelor, căci, da, spectacolele sale se joacă și în afara României. A intrat în Cartea Recordurilor, în 2018  la Festivalul Familiei Zurlandia, când Gașca Zurli și fanii ei au dus România în Cartea Recordurilor! Pe melodia „Rempompi” cei mai mulți părinți și copii au cântat, au dansat, s-au jucat și, astfel, au transformat în istorie recordul deținut de Elveția! Un al record a fost stabilit recent: de Ziua Copilului, spectacolul ”1zurliE!” s-a jucat de trei ori în aceeași zi, la Sala Palatului, din Capitală, cu sala arhiplină. Ei bine, ”vinovată” de acest fenomen este Mirela Retegan, cea care a creat Gașca Zurli. Mirela a venit la Happy Channel pregătită să răspudă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Uite, ce nu știe lumea despre mine e că mă trezesc dimineață și mă întreb ”În ce oraș sunt astăzi?”.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- ”Nu mai vorbi despre Zurli, te rog frumos, pentru că, de fiecare dată când te întâlnești cu cineva, vorbești despre Zulri”.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?

- Să fac copiii fericiți. Cred că ăsta este cel mai tare, cel mai simplu și cel mai frumos pe care știu să îl fac. Mie îmi place să cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți. Mă face să mă simt completă.

- Care este acel ceva al tău pe care toți și-l doresc să îl aibă?

- Cred că relația pe care o am cu Maya (n.r. fiica sa). Toți prietenii mei, înainte de a deveni și ei părinți, îmi spuneau ”Aș vrea să am o relație cu copilul meu așa cum ai tu relația cu Maya”.

- Ce îți place să faci, când ai timp liber?

- Îmi place să citesc, să stau acasă. Mi-e dor să șterg praful, să îmi aranjez lucrurile în dulap... să fac toate aceste lucruri casnice. La mine, în sufragerie, stau trei valize pregătite, pentru că vin acasă și plec mai departe.

Interviul cu Mirela Retegan continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 5 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 5 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 6 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »