MARTI, 04 IUNIE 2019

Mirela Retegan, la ”CulTOUR”: ”Cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți”

De mai bine de 12 ani aduce zâmbetele pe chipurile copiilor și îi face pe părinți să fie, din nou, copii. Spectacolele sale sunt mereu sold out, indiferent că sunt în țară sau în afara granițelor, căci, da, spectacolele sale se joacă și în afara României. A intrat în Cartea Recordurilor, în 2018  la Festivalul Familiei Zurlandia, când Gașca Zurli și fanii ei au dus România în Cartea Recordurilor! Pe melodia „Rempompi” cei mai mulți părinți și copii au cântat, au dansat, s-au jucat și, astfel, au transformat în istorie recordul deținut de Elveția! Un al record a fost stabilit recent: de Ziua Copilului, spectacolul ”1zurliE!” s-a jucat de trei ori în aceeași zi, la Sala Palatului, din Capitală, cu sala arhiplină. Ei bine, ”vinovată” de acest fenomen este Mirela Retegan, cea care a creat Gașca Zurli. Mirela a venit la Happy Channel pregătită să răspudă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Uite, ce nu știe lumea despre mine e că mă trezesc dimineață și mă întreb ”În ce oraș sunt astăzi?”.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- ”Nu mai vorbi despre Zurli, te rog frumos, pentru că, de fiecare dată când te întâlnești cu cineva, vorbești despre Zulri”.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?

- Să fac copiii fericiți. Cred că ăsta este cel mai tare, cel mai simplu și cel mai frumos pe care știu să îl fac. Mie îmi place să cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți. Mă face să mă simt completă.

- Care este acel ceva al tău pe care toți și-l doresc să îl aibă?

- Cred că relația pe care o am cu Maya (n.r. fiica sa). Toți prietenii mei, înainte de a deveni și ei părinți, îmi spuneau ”Aș vrea să am o relație cu copilul meu așa cum ai tu relația cu Maya”.

- Ce îți place să faci, când ai timp liber?

- Îmi place să citesc, să stau acasă. Mi-e dor să șterg praful, să îmi aranjez lucrurile în dulap... să fac toate aceste lucruri casnice. La mine, în sufragerie, stau trei valize pregătite, pentru că vin acasă și plec mai departe.

Interviul cu Mirela Retegan continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »