MARTI, 04 IUNIE 2019

Mirela Retegan, la ”CulTOUR”: ”Cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți”

De mai bine de 12 ani aduce zâmbetele pe chipurile copiilor și îi face pe părinți să fie, din nou, copii. Spectacolele sale sunt mereu sold out, indiferent că sunt în țară sau în afara granițelor, căci, da, spectacolele sale se joacă și în afara României. A intrat în Cartea Recordurilor, în 2018  la Festivalul Familiei Zurlandia, când Gașca Zurli și fanii ei au dus România în Cartea Recordurilor! Pe melodia „Rempompi” cei mai mulți părinți și copii au cântat, au dansat, s-au jucat și, astfel, au transformat în istorie recordul deținut de Elveția! Un al record a fost stabilit recent: de Ziua Copilului, spectacolul ”1zurliE!” s-a jucat de trei ori în aceeași zi, la Sala Palatului, din Capitală, cu sala arhiplină. Ei bine, ”vinovată” de acest fenomen este Mirela Retegan, cea care a creat Gașca Zurli. Mirela a venit la Happy Channel pregătită să răspudă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Uite, ce nu știe lumea despre mine e că mă trezesc dimineață și mă întreb ”În ce oraș sunt astăzi?”.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- ”Nu mai vorbi despre Zurli, te rog frumos, pentru că, de fiecare dată când te întâlnești cu cineva, vorbești despre Zulri”.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?

- Să fac copiii fericiți. Cred că ăsta este cel mai tare, cel mai simplu și cel mai frumos pe care știu să îl fac. Mie îmi place să cred că Dumnezeu o să îmi numere copiii pe care i-am făcut fericiți. Mă face să mă simt completă.

- Care este acel ceva al tău pe care toți și-l doresc să îl aibă?

- Cred că relația pe care o am cu Maya (n.r. fiica sa). Toți prietenii mei, înainte de a deveni și ei părinți, îmi spuneau ”Aș vrea să am o relație cu copilul meu așa cum ai tu relația cu Maya”.

- Ce îți place să faci, când ai timp liber?

- Îmi place să citesc, să stau acasă. Mi-e dor să șterg praful, să îmi aranjez lucrurile în dulap... să fac toate aceste lucruri casnice. La mine, în sufragerie, stau trei valize pregătite, pentru că vin acasă și plec mai departe.

Interviul cu Mirela Retegan continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 5 ore

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provovarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 1 zile

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 1 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 2 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »