MARTI, 17 MARTIE 2020

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

Monica Davidescu   instagram/monica davidescu

 Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Vedeta împărtășește cu fanii părerile sale cât se poate de oneste, dovedind, ca întotdeauna, că este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Mamă blândă și înțelegătoare, Monica Davidescu nu vrea să-și forțeze fiica să o urmeze în carieră:”Nu pun presiune absolut deloc. Asta ar fi o mare greșeală. Îi deschid oportunități. Ea va alege’’.

Cu toții știm că vocea Monicăi este specială și inconfundabilă, însă capătă o sensibilitate aparte atunci când se aduce în discuție pasiunea sa de-o viață, teatrul. Spre satisfacția iubitorilor de teatru, Monica Davidescu oferă detalii despre colaborarea pe care o va avea cu Aurelian Temișan:”La Teatrul Național o să joc și piesa pe care am reușit să o producem eu și Aurelian:”Eu te cred, da’ tu mă minți”, pe 30 martie. O comedie frumoasă despre relațiile tinerilor”.

Pentru că este o femeie care cunoaște gloria, artista a fost îndemnată să dea o definiție a femeii de succes. În viziunea ei, o femeie de succes este aceea care “are timp să le facă pe toate” și este de părere că timpul este principalul inamic al succesului. “Ziua are doar 24 de ore. Ar trebui să aibă mult mai mult ca să poată face și restul lucrurilor care sunt necesare”.

 Solidară cu toate reprezentantele sexului frumos, Monica Davidescu trage concluzia că:”femeile trebuie să tragă mai mult decât un bărbat pentru a-și face carieră”.

În timpul liber, actrița nu ar refuza un film bun:”Dacă vreau într-adevăr să mă relaxez într-o seară, văd un film din filmele online, iar acum pentru că suntem în apropierea Galei Gopo, văd toate filmele românești pe platformă, pentru că sunt unul dintre votanți”.

Și dacă erai curios care este filmul preferat al Monicăi, află că este vorba despre legendarul ‘’La vita è bella’’

“Să știi că eu m-am identificat o bună și mare perioadă de timp cu “La vita è bella”. Asta pentru că nu prea pot să văd filme și să citesc cărți despre perioada Holocaustului, fără să fiu tulburată total. Am senzația că mă confund cu viețile personajelor din acea vreme (...) deci aș vrea să joc un personaj dintr-un film care se referă la perioada Holocaustului”. 

Criss și Vlad te așteaptă la CulTOUR cu noi invitați, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel.

 

 

COMENTARII

Anca Sigartău la CulTOUR: Despre perioada de pandemie

acum 12 ore

Actrița Anca Sigartău ne-a povestit despre perioada de izolare. Ea ne-a spus că nu s-a panicat, deși scenariul părea destul de sumbru. Cu toate acestea, actorii au un anumit antrenament pe scenă și pot înțelege situația în care se află pentru a stabili cum procedează...

Mihai Sturzu la CulTOUR, ne povestește despre perioada de izolare

acum 3 zile

Mihai Sturzu, fost cântăreț, fost politician și actual pilot, a povestit într-un super interviu CulTOUR cum s-a cunoscut cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. A fost coleg cu Florin în clasa I și de atunci au rămas prieteni. Trupa Hi-Q s-a format când Mihai și...

Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli, la CulTOUR – Despre răbdare și “hai”

acum 4 zile

Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, a spus că după această perioadă cruntă, în care pandemia a afectat economia țării, inclusiv sectorul turismului, ea va încuraja cetățenii să își facă vacanțele în țară, folosing hashtag-ul...

Oana Cârmaciu la CulTOUR: Despre experiența de a deveni mamă

acum 5 zile

Oana Cârmaciu, protagonista din serialul "Sacrificiul" ne-a povestit ieri despre experiența de a deveni mămică și cum i s-a schimbat viața în pandemie. Programul ei obișnuit de mers la filmări a fost pus pe pauză și, fiind însărcinată în 8...

Ramona Olaru la CulTOUR– Cum a petrecut frumoasa Ramona perioada pandemiei?

acum 6 zile

Ramona, co-prezentatoarea emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani" se declară a fi optimistă și s-a bucurat să continue cu emisiunea pe perioada pandemiei. Ea petrece jumătate din zi pe platourile de filmare, cu colegii săi, bucurându-se de starea pozitivă pe care i-o...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »