MARTI, 17 MARTIE 2020

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

Monica Davidescu   instagram/monica davidescu

 Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Vedeta împărtășește cu fanii părerile sale cât se poate de oneste, dovedind, ca întotdeauna, că este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Mamă blândă și înțelegătoare, Monica Davidescu nu vrea să-și forțeze fiica să o urmeze în carieră:”Nu pun presiune absolut deloc. Asta ar fi o mare greșeală. Îi deschid oportunități. Ea va alege’’.

Cu toții știm că vocea Monicăi este specială și inconfundabilă, însă capătă o sensibilitate aparte atunci când se aduce în discuție pasiunea sa de-o viață, teatrul. Spre satisfacția iubitorilor de teatru, Monica Davidescu oferă detalii despre colaborarea pe care o va avea cu Aurelian Temișan:”La Teatrul Național o să joc și piesa pe care am reușit să o producem eu și Aurelian:”Eu te cred, da’ tu mă minți”, pe 30 martie. O comedie frumoasă despre relațiile tinerilor”.

Pentru că este o femeie care cunoaște gloria, artista a fost îndemnată să dea o definiție a femeii de succes. În viziunea ei, o femeie de succes este aceea care “are timp să le facă pe toate” și este de părere că timpul este principalul inamic al succesului. “Ziua are doar 24 de ore. Ar trebui să aibă mult mai mult ca să poată face și restul lucrurilor care sunt necesare”.

 Solidară cu toate reprezentantele sexului frumos, Monica Davidescu trage concluzia că:”femeile trebuie să tragă mai mult decât un bărbat pentru a-și face carieră”.

În timpul liber, actrița nu ar refuza un film bun:”Dacă vreau într-adevăr să mă relaxez într-o seară, văd un film din filmele online, iar acum pentru că suntem în apropierea Galei Gopo, văd toate filmele românești pe platformă, pentru că sunt unul dintre votanți”.

Și dacă erai curios care este filmul preferat al Monicăi, află că este vorba despre legendarul ‘’La vita è bella’’

“Să știi că eu m-am identificat o bună și mare perioadă de timp cu “La vita è bella”. Asta pentru că nu prea pot să văd filme și să citesc cărți despre perioada Holocaustului, fără să fiu tulburată total. Am senzația că mă confund cu viețile personajelor din acea vreme (...) deci aș vrea să joc un personaj dintr-un film care se referă la perioada Holocaustului”. 

Criss și Vlad te așteaptă la CulTOUR cu noi invitați, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel.

 

 

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 55 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 66 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 69 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 73 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 114 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »