MARTI, 30 IULIE 2019

Monica Tatoiu: ”Dacă nimeni nu vorbește despre tine de rău, înseamnă că ai o problemă”

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri, a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ea a mărturisit că, până în prezent, a avut doar două locuri de muncă:

”Am avut două locuri de muncă mari și late, după care, la Fundație. Am fost 15 ani profesor: 10 ani la școala generală și 5 la liceul Sfântul Sava. Și 15 ani am fost șef de multinațională, după care, 5 ani am ieșit la pensie anticipat. Schimbatul locului de muncă... nu cred că faci asta ca să câștigi experiență. Nu pe vremea mea. Acum, da”.

Cu o sinceritate debordantă, Mmonica Tatoiu a mărturisit că este conștientă de faptul că nu o place toată lumea:

Eu  nu sunt proastă și știu foarte bine că nu te place toată lumea și un procent de oameni o să te judece. Dacă nu te judecă nimeni, însemană că nu exiști. Matematic, vorbind. Unii te plac, unii nu te plac. Dacă nimeni nu vorbește despre tine de rău, înseamnă că ai o problemă”.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »