MARTI, 30 IULIE 2019

Monica Tatoiu: ”Dacă nimeni nu vorbește despre tine de rău, înseamnă că ai o problemă”

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri, a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ea a mărturisit că, până în prezent, a avut doar două locuri de muncă:

”Am avut două locuri de muncă mari și late, după care, la Fundație. Am fost 15 ani profesor: 10 ani la școala generală și 5 la liceul Sfântul Sava. Și 15 ani am fost șef de multinațională, după care, 5 ani am ieșit la pensie anticipat. Schimbatul locului de muncă... nu cred că faci asta ca să câștigi experiență. Nu pe vremea mea. Acum, da”.

Cu o sinceritate debordantă, Mmonica Tatoiu a mărturisit că este conștientă de faptul că nu o place toată lumea:

Eu  nu sunt proastă și știu foarte bine că nu te place toată lumea și un procent de oameni o să te judece. Dacă nu te judecă nimeni, însemană că nu exiști. Matematic, vorbind. Unii te plac, unii nu te plac. Dacă nimeni nu vorbește despre tine de rău, înseamnă că ai o problemă”.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 2 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 3 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 4 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 5 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »