VINERI, 17 IANUARIE 2020

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

 Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată câteva dintre răspunsurile sale:

- Care e cuvântul tău preferat în limba română?

- Ce-mi vine în cap acum este cuvântul curajos. Are o muzicalitate... nu știu de ce, dar îmi place cuvântul acesta. 

- Motto-ul sau citatul tău preferat.

- Nu am un citat preferat, un motto, o mantră, dar sunt genul de om care merge după ”dacă ți-e frică, fă-o!”

- Ce te face să râzi?

- Eu râd în fiecare zi, orice mă face să râd. Mai ales când am emoții, râd cel mai mult. Nu vorbesc, dar râd. E un sistem de apărate foarte bun.

- Despre ce ai putea spune că a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-ai făcut vreodată?

- Poate că mutarea la București. Eu sunt din Banat, lângă Timișoara, și faptul că am venit aici, a fost o nebunie și nu cunoșteam pe nimeni și a fost foarte greu, pentru că nu cunoșteam pe nimeni.

- Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

- Evident rolul meu din serialul ”Sacrificiul”. Brândușa este primul meu rol mare și sunt foarete mândră.

- La ce nu te pricepi deloc?

- La cântat. Am urechea, dar... atât.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »