MARTI, 13 DECEMBRIE 2016

Efectul programului prelungit la serviciu: ”Ne părăsim copiii în fața lumii virtuale nelimitate”

Adolescența, una dintre cele mai dificile vârste. Acesta este și subiectul abordat de Carmen Brumă în această ediție de Happy Med, alături de invitata sa, Monica Bolocan, medic psiholog pentru copii.

Când spunem adolescent, ne gândim, de obicei, la un copil rebel, neînțeles, care nu mai respectă niciun fel de regulă și care e o provocare pentru părinți”, spune medicul psiholog.

Un adolescent tipic are cel puțin două conturi pe rețelele de socializare, telefon, tabletă. Psihologul Monica Bolocan afirmă că adolescența este marcată și de absența părinților din viața copiilor:

Pe de altă parte trăim și o perioadă în care părinții petrec mai puțin timp cu copiii, din cauza programului de la serviciu. Cumva, ne părăsim copiii în fața lumii virtuale nelimitate și ne întrebăm, după aceea, ce se întâmplă cu ei”.

Ce recomandări are medicul Monica Bolocan aflați în clipul de mai sus.

COMENTARII

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 17 ore

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 1 zile

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 2 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 2 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 3 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »