JOI, 06 FEBRUARIE 2020

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

 Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Spune-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Sunt un om foarte timid și, contrar faptului că am foarte mulți prieteni, mi-e foarte greu, la început, cu oamenii. Am un trac.

- Despre ce experiență ai putea să spui că ți-a adus cele mai mari emoții?

- Emoțiile diferă. Emoțiile când m-am căsătorit, emoțiile pe care le am când descopăr un loc nou…

- Când s-a produs declicul și ți-ai zis că trebuie să scrii?

- Eu am făcut Jurnalismul. Iar asta cu scrisul a pornit de la un profesor și care mi-a zis, la un moment dat, în anii 2001, citea un blog. L-am întrebat ce e aia blog. Era un site unde unul scria ce făcea. Nu credeam că în România se va putea face așa ceva.

- Ce fel de elev ai fost?

- Slab. Foarte slab. Am fost pasionat doar ce ce înseamnă istorie, literatură. Eram slab la matematică, la chimie, mă omorau astea. Ram mai mult fanul faptului că mergeam la școală și socializam cu copiii.

- Poți să spuui despre cineva că este eroul sau eroina ta?

- Sunt niște oameni pe care îi iubesc foarte tare: mama, tata, nevastă-mea.

- Despre cine poți spune că te cunoaște cel mai bine?

- Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »