MIERCURI, 06 MARTIE 2019

Nico a povestit, la ”CulTOUR”: ”Le cântam oamenilor din stația de autobuz”

Nico, una dintre cele mai bune voci din România, a acceptat provocărea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată doar câteva dintre întrebările la care a răspuns artista:

- Ce faci primul lucru dmineața, după ce te dai jos din pat?

- La mine, de regulă, dimineața mă trezesc și deja îmi miroase cafeaua, pentru că în fiecare dimineață soțul meu îmi aduce cafeaua la pat. Eu sunt genul ăla de persoană ca în filme: în fiecare dimineață beau cafeaua în pat, apoi mângâi animalele, o picică ,doi căței care sunt în pat, bineînțeles. După care, mai beau o cafea, până la 10.30, apoi discutăm ce avem de făcut în acea zi. La noi, diminețile sunt foarte vesele.

- Ce îți place să faci cel mai mult atunci când ai timp?

- Atunci când am timp îmi place să gătesc și experimentez tot felul de chestii noi. Mi-ar plăcea să merg să fac echitație. Este visul meu.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Dacă îți spun... Mamei îi era rușine și-mi spunea ”Mămică, nu se poate cu tine... Unde vrei să ajungi?”. Nu mi-e jenă să o spun: îmi luam mătura și măturam de la etajul 4 până la parter. Luam pantofii mamei și mergeam așa în stația de mașină și le cântam oamenilor.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »