MIERCURI, 06 MARTIE 2019

Nico a povestit, la ”CulTOUR”: ”Le cântam oamenilor din stația de autobuz”

Nico, una dintre cele mai bune voci din România, a acceptat provocărea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată doar câteva dintre întrebările la care a răspuns artista:

- Ce faci primul lucru dmineața, după ce te dai jos din pat?

- La mine, de regulă, dimineața mă trezesc și deja îmi miroase cafeaua, pentru că în fiecare dimineață soțul meu îmi aduce cafeaua la pat. Eu sunt genul ăla de persoană ca în filme: în fiecare dimineață beau cafeaua în pat, apoi mângâi animalele, o picică ,doi căței care sunt în pat, bineînțeles. După care, mai beau o cafea, până la 10.30, apoi discutăm ce avem de făcut în acea zi. La noi, diminețile sunt foarte vesele.

- Ce îți place să faci cel mai mult atunci când ai timp?

- Atunci când am timp îmi place să gătesc și experimentez tot felul de chestii noi. Mi-ar plăcea să merg să fac echitație. Este visul meu.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Dacă îți spun... Mamei îi era rușine și-mi spunea ”Mămică, nu se poate cu tine... Unde vrei să ajungi?”. Nu mi-e jenă să o spun: îmi luam mătura și măturam de la etajul 4 până la parter. Luam pantofii mamei și mergeam așa în stația de mașină și le cântam oamenilor.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »