MARTI, 26 FEBRUARIE 2019

Despre oamenii bogați, averi, compromisuri și dorințe, Nicoleta Nucă a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”

Despre oamenii bogați, compromisuri și dorințe, Nicoleta Nucă a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

- Dintre toate hobby-urile tale, la care nu ai renunța?

- La sală, la fitness. Îmi place la sală și nu mă imaginez fără să merg. De exemplu, dacă fac o pauză de câteva zile, mă simt vinovată că nu mai merg la sală.

- Ce talent ți-ai fi dorit să ai, altul decât cel pe care deja îl ai?

- Să fiu foarte bună în ale afacerilor, ale matematicii. Mi-ar fi plăcut să fiu foarte bună la fizică cuantică. Mi-ar fi plăcut să am deschidere față de acest domeniu.

- Ce regreți că nu ai învățat sau nu ai făcut la momentul potrivit?

- Până de curând, regretam că, în copilărie, nu am reușit să învăț să merg pe bicicletă. Dar am învățat în vară. Mi-am pus o bifă în lista asta cu lucruri pe care îmi doresc să le ating, la un moment dat, în timpul vieții.

- Dacă ai fi un dictator nebun, ce ai face?

- Ar fi o listă farte lungă cu chestiile pe care le-aș face, pentru că s-ar putea ca oamenii să își facă o impresie foarte urâtă despre mine... Un lucru pe care l-aș face: aș impune repartizarea obligatorie a bunurilor, a averilor și aș impune o limită. E voie să ai până la o sută de milioane. Punct. Restul, donează-i, investește-i, astfel încât să nu-ți intre tot ție în buzunar. Există oameni care au capacitatea să țină banii, să îi facă și alții care nu pot.

Ce zice Nicoleta despre compromisuri, dar și alte răspunsuri la întrebările emisiunii ”CulTOUR”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »