MARTI, 26 FEBRUARIE 2019

Despre oamenii bogați, averi, compromisuri și dorințe, Nicoleta Nucă a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”

Despre oamenii bogați, compromisuri și dorințe, Nicoleta Nucă a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

- Dintre toate hobby-urile tale, la care nu ai renunța?

- La sală, la fitness. Îmi place la sală și nu mă imaginez fără să merg. De exemplu, dacă fac o pauză de câteva zile, mă simt vinovată că nu mai merg la sală.

- Ce talent ți-ai fi dorit să ai, altul decât cel pe care deja îl ai?

- Să fiu foarte bună în ale afacerilor, ale matematicii. Mi-ar fi plăcut să fiu foarte bună la fizică cuantică. Mi-ar fi plăcut să am deschidere față de acest domeniu.

- Ce regreți că nu ai învățat sau nu ai făcut la momentul potrivit?

- Până de curând, regretam că, în copilărie, nu am reușit să învăț să merg pe bicicletă. Dar am învățat în vară. Mi-am pus o bifă în lista asta cu lucruri pe care îmi doresc să le ating, la un moment dat, în timpul vieții.

- Dacă ai fi un dictator nebun, ce ai face?

- Ar fi o listă farte lungă cu chestiile pe care le-aș face, pentru că s-ar putea ca oamenii să își facă o impresie foarte urâtă despre mine... Un lucru pe care l-aș face: aș impune repartizarea obligatorie a bunurilor, a averilor și aș impune o limită. E voie să ai până la o sută de milioane. Punct. Restul, donează-i, investește-i, astfel încât să nu-ți intre tot ție în buzunar. Există oameni care au capacitatea să țină banii, să îi facă și alții care nu pot.

Ce zice Nicoleta despre compromisuri, dar și alte răspunsuri la întrebările emisiunii ”CulTOUR”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »