JOI, 18 APRILIE 2019

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

- Cum ești ca tată?
- Copil. La mintea lor, de cele mai multe ori.
- Descrie-te într-o propoziție.
- Cred că propoziția prin care mi-ar plăcea să fiu descris e asta: ”Mihai Morar este tatăl Marei și al Cezarei și al încă unui copil al cărui nume va fi stabilit la o dată ulterioară, după ce va fi aflat sexul și data nașterii”.
- Ce nu știe lumea despre tine?
- Foarte greu după atâția ani să existe necunoscute. Însă, îmi place să cred că lucrurile cu adevărat importante pentru mine și familia mea să rămână pentru familia mea. În viața privată, de exemplu, sunt un tip foarte tăcut.
- După ce tânjește copilul din tine?
- După curtea blocului, a școlii, a bunicilor, după comunitățile care existau în copilărie.
- Care sunt acele două reguli, sau valori personale, pe care nu le-ai încălca niciodată?
- Nu mi-aș părăsi niciodată copiii. Noi trebuie să îi iubim necondiționat pe ei. Ei nu trebuie să facă asta, pentru că noi am făcut alegerea asta de a-i aduce pe lume și avem o responsabilitate pentru ei până când ei hotorăsc să plece, când, consider că noi nu mai avem dreptul să horătâm asupra vieții lor.

Care a fost primul său job, pe când avea doar 16 ani, ce părere are despre pedepsele aplicate copiilor, ce îl sperie și multe altele, în clipul alăturat.

COMENTARII

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 2 ore

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 21 ore

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 1 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Marian Drăgulescu visează la rolul de președinte: ”Să văd cum este, cum funcționează lucrurile”

acum 3 zile

Marian Drăgulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Primul sport practicat de Marian Drăgulescu nu a fost gimnastica! El a vrut să devină... karatist

acum 3 zile

La 37 de ani, Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »