JOI, 18 APRILIE 2019

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

- Cum ești ca tată?
- Copil. La mintea lor, de cele mai multe ori.
- Descrie-te într-o propoziție.
- Cred că propoziția prin care mi-ar plăcea să fiu descris e asta: ”Mihai Morar este tatăl Marei și al Cezarei și al încă unui copil al cărui nume va fi stabilit la o dată ulterioară, după ce va fi aflat sexul și data nașterii”.
- Ce nu știe lumea despre tine?
- Foarte greu după atâția ani să existe necunoscute. Însă, îmi place să cred că lucrurile cu adevărat importante pentru mine și familia mea să rămână pentru familia mea. În viața privată, de exemplu, sunt un tip foarte tăcut.
- După ce tânjește copilul din tine?
- După curtea blocului, a școlii, a bunicilor, după comunitățile care existau în copilărie.
- Care sunt acele două reguli, sau valori personale, pe care nu le-ai încălca niciodată?
- Nu mi-aș părăsi niciodată copiii. Noi trebuie să îi iubim necondiționat pe ei. Ei nu trebuie să facă asta, pentru că noi am făcut alegerea asta de a-i aduce pe lume și avem o responsabilitate pentru ei până când ei hotorăsc să plece, când, consider că noi nu mai avem dreptul să horătâm asupra vieții lor.

Care a fost primul său job, pe când avea doar 16 ani, ce părere are despre pedepsele aplicate copiilor, ce îl sperie și multe altele, în clipul alăturat.

COMENTARII

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 7 ore

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 1 zile

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 1 zile

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 1 zile

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 2 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »