JOI, 18 APRILIE 2019

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

- Cum ești ca tată?
- Copil. La mintea lor, de cele mai multe ori.
- Descrie-te într-o propoziție.
- Cred că propoziția prin care mi-ar plăcea să fiu descris e asta: ”Mihai Morar este tatăl Marei și al Cezarei și al încă unui copil al cărui nume va fi stabilit la o dată ulterioară, după ce va fi aflat sexul și data nașterii”.
- Ce nu știe lumea despre tine?
- Foarte greu după atâția ani să existe necunoscute. Însă, îmi place să cred că lucrurile cu adevărat importante pentru mine și familia mea să rămână pentru familia mea. În viața privată, de exemplu, sunt un tip foarte tăcut.
- După ce tânjește copilul din tine?
- După curtea blocului, a școlii, a bunicilor, după comunitățile care existau în copilărie.
- Care sunt acele două reguli, sau valori personale, pe care nu le-ai încălca niciodată?
- Nu mi-aș părăsi niciodată copiii. Noi trebuie să îi iubim necondiționat pe ei. Ei nu trebuie să facă asta, pentru că noi am făcut alegerea asta de a-i aduce pe lume și avem o responsabilitate pentru ei până când ei hotorăsc să plece, când, consider că noi nu mai avem dreptul să horătâm asupra vieții lor.

Care a fost primul său job, pe când avea doar 16 ani, ce părere are despre pedepsele aplicate copiilor, ce îl sperie și multe altele, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »