VINERI, 01 MARTIE 2019

”Nu mint niciodată. Nu-mi place să mint”, a mărturisit Radu Vâlcan la Happy Channel

 Radu Vâlcan a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, de postul Happy Channel.

- Dacă ai fi în postura unui dictator, ce ai face?

- În primul rând, aș obliga toate spitalele să fie bine puse la punct, curățenia să fie cuvântul de ordine. Aș da ordin ca toate teatrele și cinematigrafele din România să fie și ele bine puse la punct... Cred că doar sub o dictatură se pot rezolva anumite lucruri. Asta nu înseamnă că mi-aș dori să trăim, din nou, în dictatură.

- În ce crezi cu tărie, deși nu ai nicio dovadă?

- În faptul că se va schimba ceva în țara asta.

- Spune-ne un lucru ilegal pe care l-ai făcut.

- Am mers foaerte mult fără bilet cu trenul până la mare, pentru că nu aveam bani. Am trecut o dată pe trecerea de pietoni și mi s-a ridicat permisul.

- Ce minciună spui cel mai des.

- Nu mint niciodată. Nu-mi place să mint.

- Care e ce mai frumos lucru care ți s-a întâmplat în ultima vreme?

- Apariția celor doi copii în viața noastră. 

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »