MARTI, 27 NOIEMBRIE 2018

”Nu sunt un tată bun, un familist ideal”, mărturisește Connect-R, în exclusivitate, la Happy Channel

Seria interviurilor la emisiunea ”CulTOUR” cu cei din echipa show-ului ”Te cunosc de undeva” continuă. În această ediție a emisiunii de la Happy Channel, Connect-R este cel care răspunde celor 61 de întrebări.

Un interviu extrem de sincer, un interviu în care Connect-R face măturisiri absolut emoționante. La ”CulTOUR” îl puteți cunoaște pe solist așa cum este el, dincolo de scenă și de camerele de filmare.

- Care este primul lucru pe care îl faci dimineața, după ce te dai jos din pat?

- Deși nu sunt un religios practicant, dau cu tămâie în toată casa. Îmi place și mirosul. Cam asta fac. După care, duș, intru puțin pe YouTube și fac un playlist să curgă cât mă îmbrac.

- Cum arată micul dejun ideal?

- Ideal e, când am eu tuimp să mi-l fac, cel cu avocado și frigănele. Iei felii de pâine, le dai prin ou și apoi în tigaie.

- Care e mâncarea ta favorită?

- Mâncarea de cartofi. Dacă e și de la mama, e și mai bine.

- Desertul preferat?

- Tortul săracului. E o rețetă pe care am inventat-o eu, când eram mic. Se pune un strat de biscuiți, torni lapte cald peste, pui cacao făcută la foc, iar un strat de biscuiți, lapte și așa până obții un tort.

- Ce răspundeai, când erai mic, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Popă. Până pe la vreo 14 ani am vrut să mă fac popă. Au insitat mai mult ai mei și nu am mai vrut…

- Care e definiția iubirii?

- Aș putea să dau foarte multe definiții. Aș spune ce a zis Jean Pascal: ”Iubește și fă ce vrei”.

- Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată?

- Copilul meu e cel mai frumos cadou care putea fi făcut unui nemernic…

- Cum ești ca tată?

- Nu sunt un tată bun, din punctul meu de vedere. Nu sunt un tată ideal. Sunt un tip egoist, sunt foarte îndrăgostit de ceea ce fac. Dar, copilul meu are prioritate în tot ceea ce fac. Dar, din punctul meu de vedere, nu sunt un tată bun, un familist ideal.

Cum îi spune tatăl său când îl vede trist, care este cadoul cel mai frumos pe care l-a făcut vreodată, cât a durat cel mai mult o transformare pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”, dar și alte mărturisiri făcute de Connect-R, în exclusivitate, la emisiunea ”CulTOUR”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »