VINERI, 14 IUNIE 2019

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

- Ce piesă de teatru ai recomanda?

- ”Dineu cu proști”.

- Dacă ai mai avea o săptămână de trăit, ce ai face?

- Nu am niciun regret. Pot să mor acum.

- Ce ai învățat din ultimul tău eșec?

- Să nu mai ascult de nimeni. Eu, când am o părere, o direcție și cineva spune ”Băi, nu e bine”, eu încerc să mă reorientez. Și nu suport chestia sta cu ”ți-am zis!”. Nu dăm exemple... CRBL e cel mai bun caz în viața mea.

- Zi un lucru de care prea mulți oameni sunt obsedați și tu nu înțelegi deloc de ce.

- Rețelele de socializare. Chiar nu înțeleg... nu vreau să înțeleg. Mai degrabă mă duc la fotbal cu băieții din cartier.

- Care a fost cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut?

- Eram la munte, la snowboard. Unde stăteam la hotel, mergeam pe scări cu schiurile și cu plăcile. Din greșeală am lovit o doamnă. Am fugit, apoi ne-a părut rău și ne-am dus înapoi, să vedem dacă s-a întâmplat ceva.Veniseră Poliția, Salvarea. Și, când a fost întrebată ”Ce ai pățit?”, femeia a spus că ”M-au lovit doi băieți pe schiuri, în hotel”.

- Ai o listă cu lucruri pe care vrei să le faci în viață (bucket list)?

- Da, am. Să văd un cangur. Mi-am dorit să trag un lup de limbă - am văzut un documentar cu asta. Vreau să mă întâlnesc cu Hagi. Vreau să ajung la Capul Vrede... acum m-am blocat, câte aveam pe listă și nu-mi mai amintesc.

Ce îl face fericit, care sunt serialele și filmele sale preferate, cum definește el iubirea, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 88 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 100 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 102 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 106 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 108 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »