LUNI, 06 APRILIE 2020

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

Paul Ipate  

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour. După acest interviu, vei rămâne cu zâmbetul pe buze și cu o stare de bine, cu siguranță!

Interviul său începe cu jocul ‘’Continuă fraza!’’. Răspunsurile sale confirmă legătura sa strânsă cu familia. Iată câteva dintre ele!

‘’Nu există nimic mai drăgut decât...copiii mei.

Mă simt happy atunci când...sunt cu familia.

Cel mai mult mă sperie...suferința familiei.

Am învățat că...familia e cea mai importantă.’’

Conversația  continuă cu un plăcut exercițiu de imaginație. Întrebat cu ce mari personalități din lume ar sta la o cafea, actorul nu stă prea mult pe gânduri și rostește nume răsunătoare din industria filmului și a muzicii:’’Meryl Streep, Daniel Davis și solistul trupei Muse’’.

Din discuții nu putea să lipsească cel pe care Paul Ipate îl consideră eroul său. Îndemnat să spună un motto după care se ghidează, el își aduce aminte de vorbele pe care i le spunea tatăl său și, pe care le consideră valabile în fiecare zi:’’Nu te panica, pentru că tot timpul există soluții! Și dacă nu ai nicio soluție, are viața pentru tine!’’

Cel mai mare regret al artistului are legătură tot cu tatăl său:’’Regret momentul în care tata a ieșit din comă prima oară și mi-a zis:’’Du-mă la balcon, ca să văd natura!’’...și pentru că era foarte slăbit, eu am zis:’’Mai bine stai acolo. După ce îți revii, te ridic și te duc. Și n-am mai avut ocazia, pentru că două ore mai târziu a murit.’’

‘’Eu sunt cea mai mare realizare a mea!’’

''- Care crezi că este cea mai mare realizare a ta?

‘’- Îmi vine să zic că eu sunt cea mai mare realizare a mea. Dacă m-aș vedea pe mine în trecut, cred că m-aș lua la palme. Mă bucur că am ajuns în punctul în care sunt acum. Este și meritul meu, și meritul Universului, și meritul părinților, dar, într-un fel, dacă nu ar fi existat structura mea, să mă autoeduc și să mă direcționez pe drumul ăsta, foarte posibil să fi rămas acolo.’’

‘’Când murim, nu luăm decât amintirile cu noi!’’

Cele mai valoroase lucruri pentru Paul Ipate nu sunt de fapt...lucruri. Actorul pune preț pe experiențele trăite de-a lungul vieții.

‘’Nu sunt un strângător. Mi se pare că lucrurile pe care ar trebui să le păstrăm sunt amintirile. Când murim, nu luăm decât amintirle cu noi.’’

Interviul se încheie într-o notă pozitivă, cu un sfat al actorului către telespectatori, primit la rândul său de la mama sa:’’O să dau sfatul pe care mi-l dă mama în fiecare zi de când sunt mic:’’Fii bun!’’

Noi invitați acceptă provocarea CulTour, lansată de Criss și Vlad, de luni până vineri, de la 17:30, pe Happy Channel.

COMENTARII

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 158 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »